Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatyanaaa

rosyjska uroda

Polecane posty

Gość jarek psikuta(s)
Co ty pierdolisz Rosjanki są piękne! Hiszpanki też,nie widzieliście na euro? Wygrały urodą z Polkami i resztą kobiet!

Gość tatyanaaa
prawictwo - jestes prawiczkiem?

Gość jarek psikuta(s)
No i Włoszki też nie brzydkie!

Gość alosza z kalosza
ruskie maja tepy wyraz twarzy i sa mocno babochłopowate,często w polsce używa się okreslenia ruska baba ,co właśnie okresla taką

Gość prawictwo pospolite
prawictwo - jestes prawiczkiem tak

Gość alosza z kalosza
wszystkie sa kurwa piekne ,zwłaszcza w tv ,wszędzie sa baby brzydkie i ładne i nie ma czegoś takiego ze niemry sa wstretne a słowianki zajebiste ,to stereotypy wyssane z palca ,znam to z autopsji

Gość tatyanaaa
a chcesz je stracić ?

Gość prawictwo pospolite
JA osobscie uwazam ze Najladniejszymi kobietami na swiecie są: Rosjanki, Polki , Czeszki , Norweżki , Ukrainki , Francuzki , Holenderki, Amerykanki To jest moje zdanie

Gość tatyanaaa
to byl podszyw z tym prawictwem. a ty alosza zazdrosnico idz sobie :/

Gość alosza z kalosza
a czego ja ci mam dziecko zazdrościć jak jestem facetem :-D a jezeli masz urode typowej ruskiej baby to współczuje

Gość tatyanaaa
jakiej typowej, ja nie moge przejsc normalnie przez ulice zeby mezczyzni sie nie zachwycali a zazdrosny jestes bo wiesz ze takiej nigdy nie bedziesz mial :P

Gość tatyanaaa
szczrze -przecietna.

Gość alosza z kalosza
nastepna nawiedzona :-D a co to za ulica ,chyba sezamkowa :-D pokaz facjate to zobaczymy czy jest sie czym zachwycać

Prawda jest taka, że Rosjanki sa podobne do Polek, ale niektóre mają trochę, nie wiem jak to ująć - bardziej wiesniackie rysy twarzy. Sa też bardzo atrakcyjne Rosjanki, tak samo jak Polki. Tylko wieśniaki musicie zrozumieć, że większość tych atrakcyjnych ma kase na operacje plastyczne, powiększanie biustu, ust, dobrego fryzjera i ubrania. w Moskwie znajdziecie sporo zadbanych, ale już w biedniejszych regionach Rosjanki są bardzo zaniedbane. Poza tym przeciętna Rosjanka jest tandetna, dokładnie TANDETNA i po tym zawwsze się pozna Rosjankę. Naoglądałem się w życiu ich setki - na żywo. Te linki, które wstawiłem powyżej, to przeciętne Rosjanki. A blondynek z niebieskimi oczami, to procentowo tam jest pewnie mniej niż w Polsce. Paru leszczyków widziało tu modelki, albo amerykanki udające rosjanki w serii James Bond i myśla, że one wszystkie takie atrakcyjne. Nie rozumiecie, że wszędzie rodzą się ładne kobiety i brzydkie. Tych ładnych jest zdecydowanie mniej. Wiele musi sztucznie się upiększać. W dodatku w Rosji są 2 światy. Bardzo bogaci i bardzo biedni. U nas w drogich klubach też jest pełno ładnych lasek. Więc przestańcie powielać stereotypy o wyjątkowej urodzie Rosjanek, bo Polki są ładniejsze. Tyle, że przeciętne Polki i Rosjanki są zaniedbane. 🖐️

Gość tatyanaaa
na tym forum nigdy w zyciu. i nie jest to ulica sezamkowa ani nie jest to ulica Wiazow :P normalna ulica w warszawie :P

Gość tatyanaaa
zeby nie bylo, jesli ci sie nie podobaja rosjanki , kobiety z duzymi wargami i oczami to jestes dziwny, ale toleruje to bo kazdy ma wlasny gust. :)

Gość alosza z kalosza
to pisz dalej,ze jestes piekna a faceci leja w majty na twój widok

Gość tatyanaaa
juz chyba pisalam ze to byl zaklad z moja kolezanka ....

Tatyana - nie szerz tu stereotypów o jakiś niebieskich oczach i duzych wargach. Mitomanisz, a w życiu nie widziałaś prawdziwej Rosjanki, poza sobą. To, że ty masz niebieskie oczy i blond włosy, nie znaczy, że wszystkie Rosjanki tak wyglądają. Rosja to kraj mieszańców - Tatarzy, kałkazi, ludy północy, ludy południa, zydzi itd. Te wszystkie geny przez setki lat się tam wymieszały.

Gość tatyanaaa
moja cala rodzina jest z rosji i wszyscy po stronie mamy to blondyni, u ojca prawie wszyscy. nikt nie ma ciemnych oczu

Gość gość
up

Gość Stalin Józef Adolf
Mieszkam w Rosji, w Rostowie od 3 lat. Rosjanki są nieporównywalnie ładniejsze od Polek. Mogą być bardziej zaniedbane, bo Rosja nie jest tak zamerykanizowana jak Polska, ale jeśli idzie o czystą urodę, to Polskie kobiety pod żadnym względem Rosjankom nie dorównują. Jeszcze jest sprawa charakteru - Polki zazwyczaj mają zdecydowanie gorszy, ale to moje zdanie. Mam żone Polkę, ale od kiedy mieszkam w Rosji czuje, że coś mnie jednak omija. A ten stereotyp, że niby polki najpiekniejsze na świecie to jest krótko mówiąc śmieszny. Wyśmiwacie polaczki niemki itd, a prawda jest taka, że polskie lochy wcale nie lepsze. Polecam pojechać do Francji i zobaczycie jak wygląda prawdziwia kobieta.

Gość blabllla
a jesli ja mam mysi blond,zielone oczy jasna cere i rysy hm cos jakby ksiazkiewicz to jakim jestem typem?

Gość GGWP
Zielone oczy i jasne włosy to raczej wyspiarska uroda(Irlandia, Wielka Brytania).

Gość gość
Mam koleżankę na studiach, która pochodzi ze Smoleńska. Dziewczyna ma brązowe, lekko do góry oczy, jasną cerę, włosy proste i w kolorze ciemnego blondu (chociaż jak była mała, to miała taki skandynawski blond, wiem, bo mi zdjęcia pokazywała) i ma okolo 166 cm wzrostu (więc niska) i bardzo szczupła jest. Więc nie wiem, czemu gadacie, że Rosjanki mają wyłacznie niebieskie oczy i sa wysokie...