Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest wytłumaczcie mi

Czemu sporo kobiet uważa puszczanie się za szukanie jedynego?

Polecane posty

Gość jak to jest wytłumaczcie mi

jak to jest?

Gość dlaczego uwazacie ze
wasza opinia ma jakiekolwiek znaczenie?

na szczescie wielu facetow sie budzi.. Ci co cos osiagneli olewaja kobiety i wybieraja 19 letnie eskorty :)

Gość Ja uwazam ze najlatwiej
znalezc idealnego faceta nie szukajac faceta, a kochanka :S

Gość hjgfdcvb
a co moze nie mozemy sobie poruchac jak wy?tylko mamy zyc w celibacie...wezcie mnie nie rozsmieszajcie...glupi prawiczek pewnie zalozyl ten post albo jakis zakompleksiony i brzydki jelen

Gość Bo dla kobiet liczy się tylko
seks nie ważne czy będziesz ją bił, czy będziesz dobrym ojcem, czy zostawisz ją w ciąży samą.

Gość -00897
hjgfdcvb "a co moze nie mozemy sobie poruchac jak wy?tylko mamy zyc w celibacie...wezcie mnie nie rozsmieszajcie...glupi prawiczek pewnie zalozyl ten post albo jakis zakompleksiony i brzydki jelen" Nikt nie mówi, że jak facet zalicza od tak to jest super nie wmawiaj sobie.

Gość ,mvn,
kobieta ma sie ruchac ! inaczej komu potrzebna taka niewydymka ? faceci zas mają kompleks jesli szukaja dziewicy nie są w stanie zniesć , ze mogło jej byc z kims innym lepiej i meczy go taka niewiedza , stad woli dziewice bo ta nie ma rozeznania w temacie .

Gość Kobiety mogą się dawać
zaliczać tylko niech później nie gęgają, że nikt nie chce szmaty na żonę.

kobiety niemaja swojego zdania i dostosowuja sie zawsze do obecnie obowiązujacych trendow :)

Gość ,mvn,
szmata nazwie kobiete tylko popierduła i gnom , ktos kto ma kłopoty w własną akceptacją i tego co sie wokoł dizeje ! oczywiscie puszczalstwo nie jest wskazane , ale od sexu do puszczalstwa daleka droga .

Gość yjt
tymon84 kobiety niemaja swojego zdania i dostosowuja sie zawsze do obecnie obowiązujacych trendow I to była by odpowiedź którą autor potrzebował. Koniec tematu

Gość ,mvn,
a faceci to mją swoje zdanie ? :)

a mamy :) i nasze zdanie w dzisiejszych czasach jest takie ze nie warto sie zenic .. skoro mozna pukac bez zobowiazan :)

Gość ,mvn,
no ... tyle, ze kobiety maja tez zdanie , ze po co im maż , co to potem nie dba , w łózku sie nie stara , siedzi z piwem przed telewizorem itd. \bedzie chciała dziecko to sobie zrobi , poda takiego jako ojca , pieniadze dostawac bedzie i po co jej cos wiecej w postaci nieudacznika ? ma go nianczyć ? smierdzace gacie mu prac ? :) a tak stuka sie z kim chce , kto w te klocki jest dobry , a jak nie jest to wypad ! wyruchac .... do tego zawsze sie chetny znajdzie ....

Gość ,mvn,
jako facet patrzacy z boku .... gdybym był kobietą w tych czasach w zyciu bym sie nie zwiazał z jednym sexualnym partnerem . PARTNER STAŁY A I OWSZEM , ale nie jako jedyny ...albo na to idzie , albo bajjjjj!

jakie pieniadze? skoro nieudacznik to znaczy ze niema pieniedzy.. cos krecisz.. milego zapieprzania na kasie w biedronce i zyciu z kotem :)

Gość ,mvn,
rzecz sie zmienia, jak kobieta jest niedojdą i potrzebuje opiekuna, niezależna - ma to gdzieś ....

Gość ,mvn,
jak to jakie ? tzw alimenty ! systemu nie obchodzi czy nieudacznik w tej kwesti czy nie , sad ustala kwote i tą kwote płacic musi - to tka w skrócie

niezalezna ? jak ma panstwową posade to jest zalezna od politykow i wielkich korporacji :)

Gość ,mvn,
tymon84 jakie pieniadze? no chyba nie sadzisz , ze bedac sprytna kobieta dał bym sobie zrobic dziecko jakiemus zylowi ! jak juz to był by to ktos w miare bogaty . na panstwowej ( tzw. umowa o pracę ) posadzie tez da sie zarobic niezłe pieniadze moja córka po studiach zarabia od 5000zł netto do nawet ponad 10000 żł netto kierunek studiów ? robotyka automatyka . wiec juz przestan sadziec głupot

Gość ,mvn,
tymon84 jakie pieniadze? alimenty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:)

Gość mvn - zgadzam sie z toba
ogolnie wszyscy mysla ze kobieta bez chlopa tylko moze byc nieszczesliwa i po 30 -stce biedna stara panna bedzie, a jak sie "puszczala" to dopiero koniec i depresja i zycie z kotem :-O sa kobiety jak ja, ktore meza nie potrzebuja do nieczego. Mieszkam od kilkunastu lat za granica, mialam wielu DOBRYCH kochankow, mam stabilna sytuacje finansowa, dobra prace i....2 dzieci BEZ MEZA. BO CHCIALAM MIEC TYLKO DZIECI I TO BYLA MOJA DECYZJA! nie chcialam wychodzic za maz itp- mozna? mozna. zeby miec dzieci nie musze miec meza i jakos za puszczalska nikt mnie nie ma.

Gość ,mvn,
oczywiscie ze mam racje , a grono popierdułow majacych sie za facetów bedzie twierdziło inaczej ! niestety , ale to my panowie mamy sie w dzisiejszych czasach zle ! bo przed pewnymi sprawami nie uciekniemy !! a gdzie drwa rąbią tam wióry lecą :) Dobrze ze jeszcze sa kobiety jakie są , czyli takie ktore potrzebują faceta jako opiekuna i bez takowego nie radza sobie ... inaczej byli bysmy panowie pod pantoflem ... niestety na przełomie wieków pozwolilismy kobietom osiągnać taki stan ....

Gość damazklasa
mialam wielu DOBRYCH kochankow jestes puszczalska, nie ma czym sie chwalic

Gość mvn - zgadzam sie z toba
jestes puszczalska, nie ma czym sie chwalic haha:D ja sie nie chwale tylko jestem dumna z siebie chlopcze drogi moj :-) nikt mi nie chodzi, nie zrzedzi, nie rzadzi. Daje sobie rade i to doskonale juz od zawsze. A ze mialam dobrych kochankow i dalej moge miec dobrych zamiast jakiegos takiego idioty jak ty to powod do dumy. Myslisz, zeby po to tylko aby miec mezusia-pierdziusia ktroego trzeba blagac o wyniesienie smieci i o seks 2 razy w roku ja zdecyduje z mojego szczescia? to sie mylisz. A twoje zdanie mi wisi nieudaczniku zfrustrowany.

Gość ,mvn,
jako tez facet stwierdzam , z e zona też mi potrzebna nie jest , i pisze to jako maż zony z stażem 26 letnim - pisze oczywiscie o moim przypadku , mnie sie nie udało ! wszystko dobre co z tego wynikło to dwoje dzieci , ale do tego wszak zona potrzebna mi nie była , a tylko kobieta :) musze o nią dbać spełniac zachcianki , itd. a w zamian co ? sex jakis tam bez porywów !! i to jak grzeczny jestem i to wtedy kiedy ona chce .... w dodatku majatkiem jaki sam zgormadziłem bo zona nie pracowała nigdy ! musze sie jak by co podzielic ... a tak bym miał kobiete z nia dzieci płacił bym alimenty dorzucił co by tam trzeba było bo przeciez to moje dzieci , ale juz co do kobiety to wolną mą wolą by było co mam jej dać , co zapewnic .... sex miał bym kiedy bym chciał bo kobiety mnie lubia , jestem zaradny , w miare bogaty jak na mój gust , bo do milionera mi daleko , ale pieniedzy nie liczę !:) obok takiego faceta zawsze sie krecą kobiety :) a ze wiele z nich ponizej kreski :) ale co z tego - byle ładna i w łózku dobra i chetna . Pozostaje fakt milosci - tutaj jest problem , ale .... kto kocha swą zonę po 25 latach ? kto kocha tak jak by chciał by to wygladało ? kto jest kochany ? ci co są są szczsliwcami i tyle , to wyjatki

Gość damazklasa
ja sie nie chwale tylko jestem dumna z siebie chlopcze drogi moj to tym gorzej, jestes dumna z tego ze jestes puszczalska? ze swojej glupoty tez jestes dumna?