Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest wytłumaczcie mi

Czemu sporo kobiet uważa puszczanie się za szukanie jedynego?

Polecane posty

Gość ,mvn,
Ty ciagle bredzisz ! jak ktos moze byc tak ograniczony umysłowo i nic nie kumac ! i jeszcze są nieudolnosc w kwesti rozumienia tekstu pisanego chce pzrelac na kogoś innego - typowa durna kobieta ....

Gość damazklasa
nie jestem swietoszkiem ! i o dziwo ci faceci co mówili ze ich zony są kiepskie w łózku ja z nich błem najbardziej zadowolony !! widocznie masz male wymagania co do umiejetnosci kobiet w lozku, bo sam ejstes cienki, nie wiesz co to dobry seks jestes prawiczkiem?

Gość ,mvn,
a jak ktos miał wile zona , albo wielu mezów to kim jest ? :) znam osobiscie ludzi co mieli po 4 zony (nie rownoczesnie ) i kobiety co miały po 5 mezów ....:)

Gość mvn - zgadzam sie z toba
damazklasa ile razy mam ci powtarzac tepy tlumoku??????? nie bylam w zwiazku i nie bylam w malzenstwie !!!!!!!!!!!!! jakbym byla slaba w lozku to bym kochankow oraz 2 dzieci nie miala Z WYBORU!!!!!! a o moje zycie seksualnie sie nie martw bo JAK JA CHCE to moge miec 3 razy dziennie seks BEZ ZGRZYTOW tepoto ty. blganie o seks mnie nie dotyczy i mnie nigdy nie dotyczylo bo akurat mam takie szczescie ze jestem bardzo atrakcyjna wiesz? i w dodatku niezalezna. tepy cwoku ty :-O zal mi ciebie-

Gość ,mvn,
DAMA ???:) Ty nie próbuj przełozyc swych frustracji na mnie !:) ja jestem w pełni kieruacy swym zyciem czlowiekiem , a czy jestem dobry nie mnie oceniać ! to muszą ocenic kobiety ich zapytaj !:) ale skoro wydzwaniały , i sexu chciały ? ...to albo z braku laku i kit dobry , albo było im dobrze :)

mvn, o to chodzi. Ze istnieja ludzie ktorzy potrafia swiadomie kierowac zyciem a nie pchac sie w malzenstwo a pozniej wielki placz. Ja robie co chce i jestem szczesliwa. damazklasa idz juz tepaku zfrustrowany.Pewnie ciebie nikt ruchac nie chce :D🖐️

Gość ,mvn,
fakt jest jeden - MNIE BYŁO W ZWILOMA KOBIETAMI - SWIETNIE !!! A ZE ICH NIE KOCHAŁEM ... To w dupie mam , czy im bylo swietnie :) taki mykkkkk:) :) :)

Gość damazklasa
blganie o seks mnie nie dotyczy i mnie nigdy nie dotyczylo bo akurat mam takie szczescie ze jestem bardzo atrakcyjna wiesz? i w dodatku niezalezna. widocznie dotyvczy skoro piszesz ze nie cchesz malzenstwa bo bys musial blagac o seks ......

Gość ,mvn,
DAMA - ty nie mozesz byc tak tępa !!!! to niemozliwe !!:)

Gość damazklasa
ze jestem bardzo atrakcyjna wiesz? i w dodatku niezalezna. nie weim, bo nie mam twojego zdjecia wiem jedno, jak sama napisalas jestes puszczalska

kretynie gdzie ja napisalam ze jestem puszczalska chuju tepy ty??????? :D pisalam ze mialam wielu kochankow i to DOBRYCH a nie ze jestem puszczalska !!!!!!! ty mi chyba zazdroscisz co ???? :D dokladnie nie znasz mnie i nie wiem czy mialam ich 5 czy 10 czy 200. wiec sie odpierdol ode mnie bo ja jestem z mojego zycia zadowolona :-)

i nie wiesz czy mialam ich 5 czy 10 czy 100

Gość ,mvn,
Nie puszczalska jest w Twej ocenie , piszesz to z zadzdrosci bo gdybys miala wziecie , to bys też była jak to piszesz puszczalską !:) bo odpedziec sie od facetów bys sie nie zdołała , no chyba ze libido ci szwankuje !:) to jest jakies wytłumaczenie braku checi byc wydymaną i czerpac z tego przyjemnosc ....

Gość laska co puszcza się bez bycia
w związku to puszczalska i worek na spermę nic więcej

Gość ,mvn,
tak pisza faceci odtraceni prze kobiety :)

laska co puszcza się bez bycia w związku to puszczalska i worek na spermę nic więcej hahaa dobre :D za to jestem zadowolona z mojego zycia seksualnego bo mam co do tego duze wymagania i potrzeby. a wam chyba zal dupe sciska :-)

Gość damazklasa
pisalam ze mialam wielu kochankow i to DOBRYCH a nie ze jestem puszczalska !!!!!!! to jest tozsame wielu kochankow - puszczalska... mysl to nie boli

,mvn, tak pisza faceci odtraceni prze kobiety dokladnie :-)

Gość dsdsds
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

damazklasa pisalam ze mialam wielu kochankow i to DOBRYCH a nie ze jestem puszczalska !!!!!!! to jest tozsame wielu kochankow - puszczalska... mysl to nie boli zal mi ciebie 💤 biedulku ty :D nikt cie nie chce ??????? ooooooooh :D

Gość dsdsds
Jest duzo tematow na tym forum, takze na innych, zakladanych przez kobiety ktore narzekaja na swoich facetow, mezow itp ze ci sie nie chca w ogole kochac, albo kochaja sie zdecydowanie za rzadko. Narzekaja, ze ich facet za rzadko chce sie kochac. To jest znak czasow, bedzie tylko gorzej. Kiedys to kobiety mialy ciagle bol glowy, nie chcialy sie kochac, a faceci narzekali na brak seksu. Wyzwolenie kobiet spowodowalo, ze kobiety zaczely sie domagac przyjemnosci w lozku, zaczely czerpac przyjemnosc z seksu(jeszcze w 19 wieku orgazm uwazano za.... chorobe). Te wyzwolone kobiety, ktore zaczely wymagac dobrego seksu od faceta, zasmakowaly dobrego seksu i teraz chca sie czesciej kochac. Problem lezy w facetach. Kiedys faceci narzekali na brak seksu, a jak sie juz kochali z kobieta, to nikt od nich nie wymagal cudow w lozku, kobiety nie wiedzialy co to orgazm itp. Liczyla sie przyjemnosc faceta. Obecnie jest zupelnie na odwrot. Liczy sie przede wszystkim przyjemnosc kobiety (seks bez orgazmu to nie seks itp), faceci musza ciagle sie wykazywac w lozku(kiedys jak kobieta szla nawet z niechecia do lozka, to wystarczylo ze w nim byla i rozchylila nogi). Teraz jak kobiety zaciagaja facetow do lozka, to ten nie moze sobie pozwolic na bezczyznosc, ma byc nie tylko aktywny ale i bardzo dobrym kochankiem. Wspolczesnie facet ma byc ogierem w lozku, wymaga sie tego od niego prawie co dzien, a jednoczesnie wymagania ogolne wzrosly od facetow. Ci by zadowolic kobiete, musza ciezko pracowac, niejednokrotnie biorac nadgodziny, majac dwie pracy itp itp. Faceci przychodza zmeczeni po pracy i seks jest ostatnia rzecza o jakiej mysli. Wazna jest tez kwestia wysilku i przyjemnosci z seksu. Seks facetow meczy znacznie bardziej niz kobiete. To facet jest strona aktywna w seksie, to on musi prowadzic cala gre itd. Kwestia przyjemnosci tez nie rysuje sie rozowo dla facetow. Kobiety maja wieksza przyjemnosc z seksu. To wszystko sprawia, ze wspolczesnie wiele kobiet narzeka na zbyt rzadki seks. Faceci stronia od seksu, bo maja dosc egzaminow w dzien, wieczorem chca sobie odpoczac, a nie zdawac kolejny orgazm, tym razem w lozku.

Gość ,mvn,
zobaczmy :) kto ta sperme w ten worek wlewa :) zrobi sie bardzo ciekawie !!! :) albo mezusiowie co to zony im nie dają bo maja ich dosć , albo starzy kawalerowie co to zadna ich nie chce bo są do dupy w kazdej kwesti , albo .... małolaci co to wydymaja wszystko nawet koze jak przyjdzie ochota .... fakt prawdziwi faceci !!! jak smią tacy w ogole pisac o puszczaniu sie kogokolwiek

Gość damazklasa
mvn - zgadzam sie z toba widze ze nie potrafisz zaakcpetowac tego ze jestes puszczalaska... a jeszcze przed chwila bylas z tego dumna, ze jestes puszczalska

ciekawe co wyrosnie z Twoich dzieciakow bez autorytetu ojca.. w USA plaga samotnych matek doprowadzila do tego ze wiezienia są przepelnione

Gość hidksg
,mvn, zobaczmy kto ta sperme w ten worek wlewa Nikt nie popiera takich facetów oni też się puszczają Tylko czemu Takie tępe jak ty kobiety nie umiecie normalnie odpowiedzieć na pytanie tylko odwracacie kota ogonem

damazklasa mvn - zgadzam sie z toba widze ze nie potrafisz zaakcpetowac tego ze jestes puszczalaska... a jeszcze przed chwila bylas z tego dumna, ze jestes puszczalska poprz. | 1 2 3 ZROZUM KRETYNIE ZE TO JEST TWOJE ZDANIE ZE JESTEM PUSZCZALSKA I JET MI TO ZUPELNIE OBOJETNE CZY TY CZY MOJ SASIAD NAZWIE MNIE PUSZCZALSKA ROZUMIESZ KRETYNIE NIEWYRUCHANY????????????????????????????? BO JA ZYJE MOIM ZYCIEM I Z TEGO JESTEM DUMNA!!!! I DO KONCA BEDE ROBIC TO CO JA CHCE A NIE TO CO TY UWAZASZ ZA PRAWIDLOWE KUMASZ????????? I BEDE SIE PUSZCZAC Z KIM CHCE I GDZIE CHCE!

Gość ,mvn,
my tu o ewentualnym mezu , a nie o ojcu ! to dwie osobne kwestie ! co z tego ze jest mezem , jak ojcem do dupy , ojcem mozna byc nie bedac mezem ! wiec ??

Gość damazklasa
I BEDE SIE PUSZCZAC Z KIM CHCE I GDZIE CHCE! wiem, bo jestes puszczalska, to juz ustalilsimy jestes puszczalska i slaba w lozku

[zgłoś do usunięcia]tymon84 ciekawe co wyrosnie z Twoich dzieciakow bez autorytetu ojca.. w USA plaga samotnych matek doprowadzila do tego ze wiezienia są przepelnione umiesz czytac drugi tepaku?????????????? OJCIEC MOICH DZIECI OPIEKUJE SIE NIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY CHCIELISMY TYLKO DZIECI A NIE CHCIELISMY MALZENSTWA!!!! KUMASZ ??