Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole6782

OKRADLI MNIE WCZORAJ:(

Polecane posty

Gość ole6782

na imprezie ukradli mi torebke, w ktorej nie bylo pieniedzy tylko duzo wazniejsze rzeczy - dowody, karty do bankomatu.. ktore nie byly moje:( mam prawdopodobny numer telefonu sprawcy, mam nadzieeje ze policja go znajdzie, bo musze miec dowod za 3tyg bo zdaje prawko :( czy ktos mial taka sytuacje ze mu cos ukradli i sie szybko sprawa wyjasnila?? Pocieszcie mniee :/

Gość suczka z vegas
baju baju zapomnij

Gość suczka z vegas
baju baju zapomnij

Gość suczka z vegas
baju baju zapomnij

Gość ole6782
Wiem jak ma na imie, na jakiej ulicy mieszka i ogolnie mam paru swiadkow ktorzy go widzieli.

Gość suczka z vegas
jak mu udowodnisz? powie, ze nie on a te fanty na pewno dawno wrzucił do studzienki albo gdzieś do rzeki złodzieje zawsze tak robią, on czy inny nie ma znaczenia

Gość suczka z vegas
czemu to się wkleiło 3 razy :o

NIe licz na Policję. Nawet jak im dasz zdjęcie sprawcy, imię i nazwisko, oraz dokładny adres zamieszkania, to Policja może cię olać i umorzyć sprawę. To takie chuje i darmozjady. Tylko chodzą ciągle na zwolnienia lekarskie i leją żony :O🖐️

ole6782 Wiem jak ma na imie, na jakiej ulicy mieszka i ogolnie mam paru swiadkow ktorzy go widzieli. Lepiej weź kilku silnych kolegów, którzy mu zrobią wjazd do mieszkania i odzyskają rzeczy.

Gość ole6782
po tym jak nam ukradl to szukalismy tej torebki w okolicy bo mogl ja wyrzucic jak ja juz przetrzepał.. ale było ciemno, myslicie ze jest sens dzisiaj jeszcze poszukac? to mnie pocieszyliscie :/ :(

Gość ole6782
Powie ze to nie on- pare osob go widzialo i moga to potwierdzic.

Gość suczka z vegas
widzieli, ze kradł? i patrzyli? jasne!

Gość saszalola
bimbałek ma rację, już policja pomogła mojej koleżance co to wezwała ich w nocy bo pijany mąż szalał , uciekła przed nim do garażu , to pilicjant zapytał czy to było pani potrzebne siedzieć w garażu? w ogóle to na nią patrzyli jak na przestępcę bo im sen przerwała podgadali z nim jak z koleżką i poszli

Gość ole6782
On sie bawil na imprezie stolik za nami podobno i widzialo go pare osob, a torebke wzial i zaczal szybko uciekac, ochroniarze byli na dole i gdy zobaczyli ze on ucieka to zaczeli go gonic lecz im uciekl. On podobno czesto chodzi tam na impreze i go kojarza.

Gość niuu
No to skoro widzieli kradzież to czemu nic nie zrobili? Uznali że bierze swoją torebkę czy jak?

Gość bfhsdsggd
mnie okradli niedawno na ulicy-wyrwano mi torebke ktos uczciwy oddal mi dokumenty,ktore zlodziej rzucil gdziestam na ziemie uciekajac ale mialam 400 zl w portfelu,co za pech.i telefon

Gość suczka z vegas
"podobno" rozwalasz mnie i jeszcze na policji nie byłaś?

Gość bfhsdsggd
mnie okradli niedawno na ulicy-wyrwano mi torebke ktos uczciwy oddal mi dokumenty,ktore zlodziej rzucil gdziestam na ziemie uciekajac ale mialam 400 zl w portfelu,co za pech.i telefon

Gość bfhsdsggd
--Bimbałek-- jakie masz doswiadczenia z policją?miales nazwisko i adres sprawcy i udmowili ci pomocy ze tak pieprzysz?

Gość ole6782
No tak gadali ci ochroniarze :| bylam na policji, ale musze isc dzisiaj jeszcze raz bo bylam po 3 piwach ..

Gość niuu
A swoją drogą to kto zostawia torebkę przy pustym stoliku? Cwaniak wykorzystał twoje zachowanie. Ludzie nie myślą a złodzieje niestety stale są czujni i korzystają z okazji.

Gość ole6782
Ja wlasnie wszystkie kosztowne rzeczy mialam przy sobie. w torebce same dokumenty..

Gość bfhsdsggd
ole ale zlodziej nie wiedzial,ze masz tam same dokumenty wiec wzial torebke myslisz troche?

Gość suczka z vegas
dokumenty są wazniejsze, ale zrozumiesz to jak ci teraz kredytów w providencie nabierze 🖐️

Gość ole6782
wiem, ze nie wiedzial :o TAK.. zdarza mi sie myslec wiesz?? :o

Gość ole6782
wolalabym zeby ukradl mi te 50-100zl niz dokumenty :/ ale moze je gdzies wyrzucil w okolicy, pojade poszukac dzisiaj. Chociaz pewnie i tak gowno to da :o

Gość suczka z vegas
heh, jestes dorosła, wiec powinnaś wiedziec, że okazja czyni złodzieja, nawet dzieci w przedszkolu uczą, zeby nie zostawiac swoich rzeczy bez opieki

Gość ole6782
boże chwila nieuwagi i stało się, po chooj teraz piszecie takie rzeczy? :o chce posluchac opini osob, ktore mialy podobny problem lub ich znajomi, albo jakies rady co robic..

Gość suczka z vegas
jak po chuj?! sama jesteś winna czego oczekujesz? tak czy siak masz marne szanse na odzyskanie, koleś na bank się tego już pozbył i lata mu czy to odzyskasz czy nie nara