Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chucharacha

Ale sie wystraszylam!!! :(

Polecane posty

Gość Chucharacha

Sluchajcie wczoraj wieczorem ,co prawda po calym dniu pracy , odwiedzili mnie znajomi.Wypilismy po 2piwa wyszlismy na papierosa, nie wiem czy to istone,ze bardzo rzadko pale.Wrocilam do salonu usiadlam i nagle zaczela mi leciec krew z nosa.Przestarszylam sie nie samowicie.Kolezanka polozyla mi lod na karku a ja siedzialam z wacikiem przez pol godz Zastanawiam mnie tylko skad taki nagly krwotok? Tydzien temu miala to samo na kacu zle sie nie czulam,krew mi leciala.I to tylkoz jednej tej samej dziurki :o

Gość ale mi afera
ja tak miałam od dziecka i żyję :O Rutonoscorbin bierz bo naczyńka masz słabe. Acha i jak będziesz tak dalej chlać i ćmić fajki to potem się nie dziw głupio że ci się takie coś robi.

Gość whats for dinner
słabe naczynia krwionośne 🖐️

Gość jobek9
ja miałam w podstawówce koleżankę której ciągle leciała krew z nosa ona miała słabe naczynka które pękały ale poszła na operacje i potem było ok słyszałam kiedyś że może to być od ciśnienia takie coś powinnaś iść do lekarza bo możesz też mieć jakąś ciężką chorobę im szybciej tym lepiej

Gość pomocna dłon20
Alkohol rozrzedza krew. Nie masz sie czym przejmowac :).

Gość Chucharacha
Tylkk jaki ma wplyw kac czy picie na krwotok z nosa :/ I to taki obfity,ze juz pozniej z tamponem musialam siedziec..Masakra zpanikowalam niesamowicie.Znajomi byli w szoku,ze wszystko bylo ok wrocilam z fajki a tu nagle krew ;/

Gość 123adam123
długo już nie pociągniesz.....litości - ------------------------------------------------------------- Więcej o zdrowiu i uridzie, uczuciach i seksie w sondażach na www.podane.pl