Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka5555515

Głodówka

Polecane posty

Ktoś zaczyna ze mną ? Teraz jestem najedzona ( bardziej najedzona niz nie najedzona ) i od teraz chce zacząć, pomoże mi któraś pare dni, żeby się oczyścić i powrócić do dawnych nawyków żywieniowych ? Więcej informacji jak ktoś się zgłosi( nie bede się rozpisywała na marne ). Czekam na chętne ;)

Gość bv80
cześć dołączam się:) czyli pierwszy dzień 66,4 kg-164 cm

Gość masakraaaaaaa
haha no teraz sie wazyla zeby ci napisac

Po 1: Jeśli Twoim celem jest utrata kilogramów, to głodówka to najgorszy sposób. Po 2: Głodówka bez przygotowania, ot tak, przyniesie więcej szkody niż pożytku, lepiej zwyczajnie zmień żywienie i tyle. Po 3: Głodówkę powinno się prowadzić najwyżej 4 do 7 dni, zależnie od organizmu. Maksymalnie!. Po 4: Odpowiednie wyjście jest tak samo istotne jak wejście.

Gość bv80
niestety rano się zważyłam i zonk;/ narazie idzie ok:) a Tobie?

Gość Barana Krowa
nie ma jak to zacząć głodówki od nażarcia się :classic_cool:

No to ja 70,8 kg i 165 cm . U mnie na razie też jest ok ;) Ja dodatkowo już 3 dzień pije herbatke z senesu .. ( wcześniejsze 2 dni jeszcze się objadłam, pijąc tą herbate) 3 dzień, a od dziisaj zaczęłam dopiero głodówke(myśle, ze już naprawdena poważnie), bo wcześniej mi nie wychodziło .. a ją można pić maxsymalnie 7 dni, więc to juz ostatnia szansa, musze dać rade !

Aby dobrze rozpoczac i przejsc glodowka nalezy sie doniej przygotowac 2 tyg wczesnie a 2,3 dni przed zrezygnowac z miesa i byc praktycznie na warzywach i owocach. Objadanie sie ;;na zapas;; powoduje,ze gdy zabraknie pozywienia organizm doznaje mega szoku i zaraz dopadnie cie wilczy glod oraz psychiczne meczarnie i prawie na 100 procent rzcisz sie zaraz na jedzenie, takze jesli ktos powaznie mysli o glodowce niech powaznie sie do niej przygotuje. Nie jest to kazania a informacje, ktore mozna znalezc w fachowych ksiazkach dotyczacych glodowki.jednakze zycze powodzenia