Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaaaaa6

Filigranowa dziewczyna- wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość paulinaaaaaa6

tzn nie wychudzona itd ,ale drobna. Jak sadzicie ? czy lepiej jak kobiety jest troche ,, wiecej " ?

Gość jesli chcesz to mozesz bo
lepiej jak kazdy jest taki jaki chce byc bez zadawania durnych pytan :O

Gość rvger4gvt
kazdy woli co innego jełopko j

Gość paulinaaaaaa6
gdybyś umiała jełopko czytac ze zrozumieniem to byś wiedziała ,ze pytam o zdanie każdego z osobna ;) bo to ,ze kazdy lubi co innego to każdy wie ,Ameryki tu nie odkryłas :P

no wlasnie a o gustach sie nei dyskutuje, wiec topik uwazam za zamkniety 🖐️

Gość paulinaaaaaa6
wiec po co miały by istniej fora skoro o gustach ,opiniach itd nie powinno sie dyskutować? ty nie bedziesz mowic czy moj temat jest zamkniety :P

no ale bez przeaady :O nie mamy wplywu na to czy jestesmy mali czy duzi (poza tym ze mozna schudnac czy przytyc) wiec roztrzasanie co jest lepsze jest bez sensu, bo ani ja nie bede w stanie urosnac chocbym na glowie stanela, ani osoba wysoka nie jest w stanie zmalec. dyskusja taka wiec nie ma sensu i moze u niektorych poglebiac kompleksy, bo np wysoka dziewczyna ktora nie lubi swojego wzrostu wyczyta tutaj ze tylko male sa kobiece i sexy i co ona zrobi? no nog sobie nie utnie przeciez. najwazniejsze to akceptowac siebie takim jakim sie jest, zmieniac co sie w nas nie podoba a co zmienic mozemy, i kochac siebie.

Kobitka powyżej ma rację ;) Ja jeśli miałabym wybierać to wolałabym być wychudzona, uwierz mi. I raczej taka drobna ;) zazdroszczę i pozdrawiam autorko!

Podaj wzrost!! Laska może podawać że jest filigranowa (bo takie tylko uznaję), a potem okazuje się że ma 170 cm , a to żadna mi filigranowość!! :(

Gość paulinaaaaaa6
wzrost mam 159 waze 47 .wiec drobna co by tu duzo mówic

A byś mogła mieć faceta 10 cm niższego o wzroście 169 cm? Czy koniecznie musi być wyższy? Tak tylko pytam, z czystej ciekawości :P

Gość paulinaaaaaa6
169 mogło by być ,ale i tak juz jestem zajeta ;P

Spoko, nie szukam lasek na kafeterii :P Ale ważna dla mnie opinia, bo poznałem w swoim życiu masę kobiet o wzrostach 160 - 165 cm i dla KAŻDEJ byłem za niski, więc myślę że tylko taka do 155 - max 159 mogłaby na mnie polecieć, wyższa odpada raczej !!!

Gość paulinaaaaaa6
no dla takich dziewczyn faktycznie moglbyś być niski.. dlamnie wzrost nie jest az taki wazny mimo ,ze mam co prawda wysokiego faceta ,ale to bardziej sie tak złożyło nic żebym wybiarała samych wysokich

A najzabawniejsze (choć dla mnie tragiczne) jest to, że gdybym miał 170 cm, to już bym mógł mieć bez problemu kobietę i nie byłoby problemów!! :(

Gość paulinaaaaaa6
Co Ty myslisz ,ze kazdy ma centymetr w oczach? przeciez nie widza na oko czy masz 169 czy 170

Gość rtyrytryt
ja jestem filigranowym karłem, mam 155cm :classic_cool:

Tak właśnie uważam! Boję się mówić że mam 170 cm, gdyż wtedy wychodzę na kłamcę!! Owszem, spotkałem się też z opinią, że wyglądam na więcej niż 169 cm, ale myślę że mówiono mi tak celowo, aby pocieszyć...

jestem filigranowa i dla mnie to zaleta...wszystko na mnie dobrze lezy, nie mam najmniejszych problemów z kupowaniem ubrań...ponadto drobna sylwetka odmładza wizualnie, dla mnie to błogosławieństwo :)