Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magDalenaLena22

glupie uczucie zazdrosci ;(

Polecane posty

Gość magDalenaLena22

Moj kuzyn byl z dziewczyna 3 lata, rozstali sie . Ja i moj partner ( jestesmy razem 7 lat) trzymalismy sie razem, wyjazdy na ferie, sylwester, wakacje. Teraz od ponad roku ma nową paniusię, mieszkają w jej własnym mieszkaniu ( ma 22 lata), on ma super samochód, wyjezdzaja na drogie wyjazdy, ona jest sliczna, zgrabna, studiuje..... Problem w tym że przez ta moja zazdrosc nie moge patrzec na nią ! Kuzyn jest zdziwoony , przeciez ona jest sympatyczna(bo jest), śmieje się ciągle, weszla tak po prostu do rodziny, spodobala sie wszystkim. Ja jestem z moim 7 lat, beznadzijne auto, beznadziejna praca, zero perspektyw, tylko marzenia o wlasnej firmie. Nawet oswiadczyn pewnie moj nie planuje. Nie moge sie przemóc, do tego by z nimi pojechac na wakacje, a kuzyn proponował.... ona bedzie swiecic swoim zgrabnym tylkiem w drogim stroju a ja ... szara mysz... nie wiem czy bede z nia potrafila porozmawiac....

Gość paskudzka :)
przecież Gośka ma brzydką facjatę, więc wtf? :D

Gość Vellaaa
ciesz się tym co masz, zazdrość wyniszcza i psuje nastrój , niech to będzie Twoją motywacją żeby też coś podobnego osiągnąć, a prędzej wszystko się odmieni tą drogą