Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na obiad...

Macie obisły biust?

Polecane posty

Gość za a nawet przeciw
Poza tym jakie są szanse, że zmianę biustu zawdzięczasz akurat ćwiczeniom? Może po prostu się zmienił. Mi z wiekiem też zmieniał się biust.

Ja jestem instruktorką więc takich obaw nie mam :) To z tym dociskaniem dłoni to taka ściema - chyba musiałbyś milion tego robić. Ale najprostsze ćwiczenie którego nie można spieprzyć - pompki -lepiej w wersji męskiej, chyba że masz z a słabe ręce i brzuch. Ale ważne jest ułożenie rąk - dłonie DOKŁADNIE pod ramionami.

Wiesz - podjechać wyżej raczej sam z siebie biust nie podjedzie, z wiekiem raczej idzie to w drugą stronę :)

Gość za a nawet przeciw
No właśnie w moim przypadku tylko damskie pompki wchodzą w grę :P No nie wiem sportsmenki mają płaskie klaty z jakiegoś powodu, a kulturystki w ogóle nie mają cycków :)

Gość za a nawet przeciw
A wysoko i tak mam biust, nie chce go pod brodą :P

Jeśli masz 65d to w sportowym staniku też będziesz miała płaską klatę. A kulturystki to co innego - na całym ciele nie mają grama tłuszczu.

Gość za a nawet przeciw
Akurat na sportowych stanikach się nei znam, myślałam, że profesjonalne nie robią placków :D Jestem skłonna spróbować tych pompek, skoro specjalistka mówi, że to coś może pomóc. A jeszcze czytałam, że podnoszenie ciężarków też może być?

Gość poezja śpiewana i pop
z podnoszeniem tak samo jak z pompkami też można ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej.