Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 podobizna

Po艣ciele z efektem 3D

Polecane posty

Go艣膰 podobizna

witam, czy ktos posiada takie po艣ciele? Czy rzeczywiscie wygldaja tak 艂aadnie jak na obrazkach ? jakie macie wzory? NIe wiem czy warto wydac te 130 zl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 podobizna
ludzie mial ktos czy nie ?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobizna
jezu pytam powaznie :D chce kupic i nie wiem jak sie spwawuje zobaczcie na allegro jak to wyglada :D a naprawd臋 zacheca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobizna
Chcia艂abym kupi膰 sobie tak膮 z nagim murzynem, ale nie wiem czy warto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobizna
rozsmieszasz mnie podszywie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgdc
a cop jest niepowzznego??? wszystko co cie otacza jest w 3 d idiotko!! tak, dalej sluchaj naciagaczy, ze nadyk jest w 3 d ale nie otaczajaca cie rzecz :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobizna
pyta艂am o wrazenie 3D na po艣cieli idiotko, chodzilo tyklo i wy艂acznie o to umiesz czytac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podobizna
metoda farbowania kt贸ra sprawia wrazenie 3d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a sa takie 3D zgolymi babami? mialbym namiastke kobiety w lozku:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam i jestem zadowolona mam z wilkami t臋 po艣ciel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od偶a艂owa艂am prawie 150 z艂 i kupi艂am tak膮: http://venecja.pl/posciel-3d/53-posciel-3d-.html Nie wiem, czy to jest do ko艅ca efekt 3D, bo te kwiaty nie w艂a偶膮 nam do sypialni;P, ale og贸lnie jestem bardzo zadowolona, bo 艣witnie si臋 ta po艣ciel prezentuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DOROTAbis
Ja niedawno kupi艂am tak膮 http://www.krainasnow.eu/posciel-160-x-200/220-posciel-3d-tulipany-160-x-200-przescieradlo-3d160p-1.html i jestem po wra偶eniem ! A znajomi jak j膮 zobaczyli to powiedzieli ze chyba co rano musz臋 si臋 czu膰 jakbym w budzi艂a si臋 w ogrodzie pe艂nym kwiat贸w... i nie wiele sie mylili :) Rewelacja warta swojej ceny Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a s膮 z cz艂owiekami bez penis贸w ? bo ja szuka膰 i nie znale艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobizna, z tego linka do podalas z alegro posciel jest piekna, nie wiedzialam ze taka jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niemkaaa
wlasnie dzis kupilam posciel 3D , efekt 3D brak to sciema zaluje ze tyle kasy wydalam na to Szczeze nie Polecam lepiej wydac na jakas normalna posciel dobrej jakosci niz na to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 expertkaaa
Ja kupi艂am w sklepie taniaposciel.pl i jestem bardzo zadowolona, trwa艂e kolory fajny materia艂 bo bawe艂na 100% a to najwa偶niejsze bo cz艂owiek si臋 nie poci pod tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, ja mam tak膮 po艣ciel i to ju偶 kt贸ry rok :) mam ogromnego tygrysa - wiem, ma艂o wyszukane, ale ja kocham tygrysy :) Jak masz ch臋ci to kupuj, u mnie przynajmniej nic si臋 nie dzieje z tym, tygrys nadal prezentuje si臋 bosko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka6a
na 艣lub dosta艂am po艣ciel 3d, i zakocha艂am si臋 w niej od razu, zrobi艂a na mnie wra偶enie i dok艂adnie to jest ten wz贸r http://www.posciel3d.com/41-posciel-3d-160x200.html (mog臋 si臋 pochwali膰, bo jest naprawd臋 艣liczna) , kupi艂am od nich r贸wnie偶 o po艣ciel dla rodzic贸w na prezent :), ale oczywi艣cie inny wz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po艣ciel 3d najtaniej na stronie producenta tej po艣cieli czyli www.elway.biz inaczej jest dro偶ej za to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3znawca
Najwi臋kszy wyb贸r maj膮 w www.taniaposciel.pl i jasno podzielone na 3d bawe艂niana i 3d mikrofibra czyli syntetyczna. Osobi艣cie polecam bawe艂nian膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 polecam t膮 firm臋 kupowa艂em normalne ceny i pot臋偶ny wyb贸r. Polecam te偶 ich bloga www.taniaposciel.pl/blog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am po艣ciel 3D w zwyk艂ym sklepie 100% mikrowlokno i bardzo polecam jest 艣liczna dok艂adnie taka jak na zdj臋ciu mi艂a w dotyku nie farbuje i zapinana si臋 na zamek co jest plusem bo wcze艣niej mia艂am na guziki kt贸re ci膮gle si臋 odpinaly.. .. no i kosztowa艂a 35zl....:-))Polecam:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 by艂am ciekawa opinii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale bzdura TYGRYSY na tle PIRAMID :D jaki艣 imbecyl to wymy艣li艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale kit 100% mikrow艂贸kno ciekawe prze艣lij zdj臋cie tej po艣cieli za 35 z艂 po kilku praniach - mikro w艂贸kna to si臋 mechac膮 i p臋kaj膮 bo s膮 MIKRO r贸偶nica w cenie polega na tym, ze jest to zakup na kilka pra艅 dlatego nie kupisz bielizny z tego sztucznego tworzywa bo by si臋 rozpad艂o dlatego r贸wnie偶 polecam sprawdzony i ju偶 kilkakrotnie tutaj polecany sklep z po艣ciel膮 3d www.poscel3d.com bo maj膮 du偶y wyb贸r a po komentarzach na FB wida膰 偶e s膮 bardzo z偶yci z klientami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 znam ten sklep na www.posciel3d.com ka偶demu komu kupuje taki prezent m贸wi 偶e nie widzia艂 nigdy takich po艣cieli :)

Udost臋pnij ten post