Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobizna

Pościele z efektem 3D

Polecane posty

Gość gość z nieba
Pościele z efektem 3 d powalają na kolana - dosłownie! Są wykonane z taką precyzją, że czarują już od pierwszego wejrzenia. Ja zakochałam się w modelach od Elway odkąd dostałam komplet pościeli w prezencie. Który? Poszukajcie sami swoich ulubionych właśnie tutaj httpwwwelwaybiz/37-posciel-3d-180x200

Gość marylka8282
tez polecam firmę Elway

Gość gość
Pościel satynową 3d kupiłam w sklepie internetowym http://phsylka.pl/ i dla siebie i dla rodziców, bardzo przyjemna w dotyku, dużo wzorów do wyboru mają. Mogę polecić.

Gość gość
tak tylko to co reklamujesz to sa wlasnie posciele te same co na www.elway.biz ale TAŃSZE O POŁOWĘ a nawet te same wzory w kompletach z prześcieradłami 3d są tańsze więc najpierw czytaj wczesniejsze posty to nie stracisz kasy kupując u pośredników, kupuj od producenta :)

Gość gość
Witajcie nie zamawiajcie z pościelowe pl zamówiłam 3 komplety i dostałam masakra w niczym nie przypominało to tego co było na Facebooku i zdjęciach nie dajcie sie nabrać

Gość gość
Potwierdzam nie zamawiajcie z pościelone, nie dosyć że pościel dostałam brudną to w dodatku zamki przy poszewkach i poszwie na kołdrę były zepsute.

Gość gość
Wolę takie prawdziwe. Opakowania trójwymiarowe i etykiety robią tu www.profix3d.pl jeśli któraś z was rzeczywiście docenia tą technologię i chciała by ja wykorzystać, np. na rzecz własnej firmy (jako dodatkowa reklama, itp.) to bardzo polecam :)

Gość gość
Pościel to produkt jak każdy inny - to, czy wygląda w rzeczywistości tak, jak na zdjęciu to sprawa uczciwości tego, kto robił zdjęcia :) Ja zawsze kupuję pościel (także tą 3D) na https://designstyl.pl/ bo wygląda pięknie, rzeczywiście dbają, żeby asortyment był wysokiej klasy. Najpierw kupiłam sobie, a potem zdarzało mi się na prezent.

Gość gość
Sprawdziłam z tych opinii co tu poczytałam ten sklep http://www.elway.biz/ i moja opinia jest taka: 1. na stronie są male zdjęcia trzeba sprawdzac je ale moze mam za maly telefon 2. samo skladanie zamowien - szybko 3. ceny tych samych poscieli co na innych stronkach są rzeczywiście najniższe - w sumie to był jeden z najważniejszych aspektów na które zwróciłam uwagę 4. pościel i prześcieradła przyszły już do mnie następnego dnia, ładnie zapakowane, na meila wysłali numer do śledzenia i byłam informowana też na meila co w danej chwili gdzie jest paczka itp. 5. co do samego towaru - prześcieradła zamówiłam z frotki - przyszły grube, miękkie a zapłaciłam na każdym aż o 12,50zł niż w sklepie co kupowałam wcześniej, pościel zamówiłam ze 100% bawełny bo tylko takie mnie interesują - materiał jest ok, nie ma nitek, suwaki wszyte w materiał, wzór pościeli piękny bałam się co pzyjdzie bo kupiłam pościel na promocji ze 103zł na 69zł ale jestem bardzo mile zaskoczona, dlatego polecam i ja ten sklep z czystym sumieniem :)

Gość gość
też kupiłam na tej stronie elway i jestem bardzo zadowolona dlatego też polecam :)

Gość Martynaxx
Jedni z nas uwielbiają pościele, na których są nadruki. Dla innych natomiast jest to czasem zbyt dziecinne i zdecydowanie gustują oni w prostych pościelach. Dzieci jednak zazwyczaj są co do tej kwestii zgodne i wybierają pościele, które cieszą oko fajnym wzorem i kolorem.http://www.apetytnaoutsourcing.pl/posciele-z-nadrukami-tak-czy-nie/

Gość gość
Bardzo fajna pościel w dobrej cenie oferuję firma z Łodzi www.mazgo.pl. W firmie znajdziemy nie tylko bieliznę pościelowa ale też wyroby z frotte, kołdry i poduszki antyalergiczne, koce akrylowe Elway i narzuty na łóżko.

Gość lkk

Kupiłam od Pana dwa komplety pościeli, z pieskami i wilkami.  Miał to być prezent Walentynkowy dla dzieci. Nie spodziewałam się, że po rozpakowaniu "piesków" doznam takiego niemiłego zaskoczenia. Otóż pościel miała inny wzór niż prezentowany na Pana stronie, oraz na etykiecie pościeli. Widać,że cięta jest z metra, dbacie Państwo tylko o ilość pomijając jakość. Na stronie macie Państwo dużą mordkę psa na poszwie, oraz poszewkach. Tym czasem na poduszkach są one prawie niewidoczne, a zamiast jednej szczęśliwej mordki jest powtarzający się wzór kilku piesków. Badziewie, które kosztuje wcale nie małe pieniądze Może komuś takie "coś " się spodoba, ale ja nie jestem za tym by robić ludzi w konia. Niestety dokładanie zdjęć jest niemożliwe szkoda, bo sami byście zobaczyli ten kicz