Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobizna

Pościele z efektem 3D

Polecane posty

Gość podobizna

witam, czy ktos posiada takie pościele? Czy rzeczywiscie wygldaja tak łaadnie jak na obrazkach ? jakie macie wzory? NIe wiem czy warto wydac te 130 zl

Gość podobizna
ludzie mial ktos czy nie ?:D

Gość podobizna
jezu pytam powaznie :D chce kupic i nie wiem jak sie spwawuje zobaczcie na allegro jak to wyglada :D a naprawdę zacheca

Gość podobizna
Chciałabym kupić sobie taką z nagim murzynem, ale nie wiem czy warto?

Gość podobizna
rozsmieszasz mnie podszywie :D

Gość fdgdc
a cop jest niepowzznego??? wszystko co cie otacza jest w 3 d idiotko!! tak, dalej sluchaj naciagaczy, ze nadyk jest w 3 d ale nie otaczajaca cie rzecz :O

Gość podobizna
pytałam o wrazenie 3D na pościeli idiotko, chodzilo tyklo i wyłacznie o to umiesz czytac :D

Gość podobizna
metoda farbowania która sprawia wrazenie 3d

Gość gość
a sa takie 3D zgolymi babami? mialbym namiastke kobiety w lozku:classic_cool:

Gość gość
ja mam i jestem zadowolona mam z wilkami tę pościel

Gość gość
Ja odżałowałam prawie 150 zł i kupiłam taką: http://venecja.pl/posciel-3d/53-posciel-3d-.html Nie wiem, czy to jest do końca efekt 3D, bo te kwiaty nie włażą nam do sypialni;P, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo świtnie się ta pościel prezentuje.

Gość gość
a są z człowiekami bez penisów ? bo ja szukać i nie znaleść

Gość gość
podobizna, z tego linka do podalas z alegro posciel jest piekna, nie wiedzialam ze taka jest

Gość niemkaaa
wlasnie dzis kupilam posciel 3D , efekt 3D brak to sciema zaluje ze tyle kasy wydalam na to Szczeze nie Polecam lepiej wydac na jakas normalna posciel dobrej jakosci niz na to

Gość expertkaaa
Ja kupiłam w sklepie taniaposciel.pl i jestem bardzo zadowolona, trwałe kolory fajny materiał bo bawełna 100% a to najważniejsze bo człowiek się nie poci pod tym.

Gość gość
tak, ja mam taką pościel i to już który rok :) mam ogromnego tygrysa - wiem, mało wyszukane, ale ja kocham tygrysy :) Jak masz chęci to kupuj, u mnie przynajmniej nic się nie dzieje z tym, tygrys nadal prezentuje się bosko :)

Gość Ka6a
na ślub dostałam pościel 3d, i zakochałam się w niej od razu, zrobiła na mnie wrażenie i dokładnie to jest ten wzór http://www.posciel3d.com/41-posciel-3d-160x200.html (mogę się pochwalić, bo jest naprawdę śliczna) , kupiłam od nich również o pościel dla rodziców na prezent :), ale oczywiście inny wzór

Gość gość
Pościel 3d najtaniej na stronie producenta tej pościeli czyli www.elway.biz inaczej jest drożej za to samo

Gość 3znawca
Największy wybór mają w www.taniaposciel.pl i jasno podzielone na 3d bawełniana i 3d mikrofibra czyli syntetyczna. Osobiście polecam bawełnianą.

Gość gość
Również polecam tą firmę kupowałem normalne ceny i potężny wybór. Polecam też ich bloga www.taniaposciel.pl/blog

Gość gość
Kupiłam pościel 3D w zwykłym sklepie 100% mikrowlokno i bardzo polecam jest śliczna dokładnie taka jak na zdjęciu miła w dotyku nie farbuje i zapinana się na zamek co jest plusem bo wcześniej miałam na guziki które ciągle się odpinaly.. .. no i kosztowała 35zl....:-))Polecam:-)

Gość gość
Ja też byłam ciekawa opinii.

Gość gość
ale bzdura TYGRYSY na tle PIRAMID :D jakiś imbecyl to wymyślił :D

Gość gość
ale kit 100% mikrowłókno ciekawe prześlij zdjęcie tej pościeli za 35 zł po kilku praniach - mikro włókna to się mechacą i pękają bo są MIKRO różnica w cenie polega na tym, ze jest to zakup na kilka prań dlatego nie kupisz bielizny z tego sztucznego tworzywa bo by się rozpadło dlatego również polecam sprawdzony i już kilkakrotnie tutaj polecany sklep z pościelą 3d www.poscel3d.com bo mają duży wybór a po komentarzach na FB widać że są bardzo zżyci z klientami

Gość gość
ja też znam ten sklep na www.posciel3d.com każdemu komu kupuje taki prezent mówi że nie widział nigdy takich pościeli :)