Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eedeefeeeeeeeeeee

Czy zauwazyliscie, ze niemal kazda panna mloda tak mocno/ bardzo/ inaczej

Polecane posty

Gość eedeefeeeeeeeeeee

maluje się i czesze na ślub że wygląda zupelnie inaczej niż na codzień, aż czasem trudno ją rozpoznać...? Nie mówię tego złośliwie, wiem ze to wyjatkowy dzien i kazda chce wygladac ładnie.. Po prostu troche dziwnie, czy one nie wola byc... normalną sobą?

Gość trollo
Niestety tak jest. Nie pojmuję po co im te koafiury. Wg mnie wygląda to idiotycznie, poupinane loki, koki, fale - okropieństwo. No, ale jeżeli im się to podoba to nam nic do tego 🖐️

Niektore lubia z siebie zrobic festyn od czasu do czasu. Burza lokow, korona, plastiki zamiast naturalnych paznokci i rekawiczki.

Ja się zawsze mocno maluję, więc nie wyobrażam sobie iść na własny ślub w mdłym makijażu. Włosy tez mam z reguły jakoś upięte, więc nikogo zapewne nie zdziwi to, jak będę wyglądała.

Gość eedeefeeeeeeeeeee
Nie chodzi mi o to, że mocny makijaż jest zły, ale o to że tak się stroją/malują że w ogole wyglądaja jak ktoś inny

Duzo jest tematow na kafe typu 'nie mam zebow a niedlugo slub' 'waze 200kg kilo a niedlugo slub' czemu nie dbaja o siebie w ogole a budza sie dopiero przed slubem? :o

Gość do cizii mizii -
brak kasy i guess.

Są takie osoby, które nawet jak myją i dbają, to mają słabe zęby. 25 lat i czeka ich częściowa proteza. Chociaż nie wyobrażam sobie chodzić bez zębów. (powiedziała kobieta, która nie ma 8) :D

no Proszę Cię, rękawiczki są świetne. Ja uwielbiam i zakładam gdzie tylko mogę długie wieczorowe, albo krótkie z koronki. Do sukni ślubnych średnio wyglądają, no chyba że któraś ma typową retro, to wtedy bomba.

Skromna fruzyra, normalna sukienka i rekawiczki - wyglada to ok! Ale jesli jest tego za duzo to jest to dla mnie po prostu festyn a nie panna mloda.

Gość hahahhahahha
ja chcę wyglądać inaczej niż na codzień na swoim ślubie... przecież robi się wtedy dużo zdjęć. Chyba o to chodzi żeby wyglądać jak księżniczka i żeby wszyscy na ciebie uwagę zwracali. A co jak druchna albo teściowa lepiej by wyglądała??? to byłby przypał!

Gość widac jakie dziecko z ciebie
skoro marzy ci sie jeszcze bycie ksiezniczka :D :D :D :D

Ja w sumie na codzien nosze proste rozpuszczone wlosy i do slubu szlam w podpietych lokach ale nie wygladalam tak zeby mnie nie poznano :-)

Gość wheidf
szczerze? co mnie to obchodzi? nie masz własnych problemów autorko/autorze?