Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda to moze byc dziewczyna

Pytanie do kobiet: Co was pociąga w chudych męzczyznach? Są aseksualni

Polecane posty

Gość chuda to moze byc dziewczyna

dorosly chlop 25-30 lat a budowa ciała anorektyczki czy przedszkolaka :O widziałam ostatnio takiego na plazy, chudy jak badyl, zapadnięta klatka, do tego strasznie owlosiony na nogach i rekach, bardzo nieapetycznie to wyglądalo :(

Gość malaczarna1989sp
ZGADZAM SIĘ!!! Chodzi faceci są w stu procentach aseksualni. Mialam kiedyś takiego wytrzymałam tydzień, potem zaczelam go dokarmiac. A potem powiedziałam nara

Gość dsasasa
jest zaleznosc miedzy chudoscia a inteligencje chudzi mezczyzni sa inteligentniejsi a inteligencja jest niesamowicie sexy

Gość Czyli lepiej być grubasem?
nie czaje was

Gość cnotliwa zuza
mnie pociąga ich wypchany portfel używam sobie na boku z wysportowanym miśkiem po zawodówce, "chudy myśli , ze nasze dzieci są "nasze" :) dopóki nie zobaczyłam jego pit-u niedobrze mi się robiło jak tylko spojrzałam na to chude ciałko potem już , jak każda kobieta, potrafiłam rozgraniczyć ziarno od plew

Ważne, żeby nie był otyły, bo to już choroba tak samo jak anoreksja ale to drugie mało któremu grozi.

Gość SZKAPA BEZ JAKICHKOLWIEK
CHUDERLAKI MAJĄ TŁUSTO W MAJTACH;)

Gość dwierzeczy
No wiesz, jak taki chudy jest ubrany w wypchany portfel to jakos dodaje mu to przystojnosci No i jak chudy to też lekki , lekki w pozycji misjonarskiej , nie ciąży nadmiernie, a oczy można zamknąć i odpłynąć w marzenia No i w tańcu jest lekki i dobrze się z takim tańczy po kilku drinkach

Gość moj ma prawie 2m i wazy 70kg
chyba i uważam,,że jest bardzo przystojny i mu to pasuje:) są gusta i guściki.Nie lubie Panów typu bears:)

Gość zdesperowany chuderlak
a jakie to chude dajta linki

Gość dwierzeczy hehe
Nie jest aseksualny, to u spaślaka jest problem z ptaszkiem niewidocznym pod daszkiem, a chudziak ma ptaka wyeksponowanego i wąskie biodra więc bezproblemowo mieści się wygodnie tam gdzie należy .

Nigdy nie podobali mi sie i nie beda podobac chudzi faceci. Dla mnie musi byc zbudowany - i to nie nie byle jak :-)