Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007zglos sie

Też tak macie? zaczepianie przez innych. SZCZERZE!

Polecane posty

Gość 007zglos sie

ja np nie prowokuje wyglądem, raczej sie nie maluje, tyle co podkład i czasem tusz,jakis blyszczyk, ogólnie nie jestem plastikiem itp Nie odslaniam tez za wiele, a jednak czesto sie zdarza ze faceci zawieszaja wzrok, kilka razy zostalam tez wprost zaczepiona, kiedyś chlopak się czaił dluzszy czas, w koncu podszedł, powiedzial ze wygladam zajebiscie itp, ale go splawilam szybko. Innym razem uslyszalam jakies teksty typu ale dupa, jakie nozki mm, itp Wczoraj idę i jakiś chlopak do mnie mowi 'dzien dobry' wczesniej jacys faceci siedzieli na lawce(kilka dni temu) i mowili hej ,nie odp i powtorzyli,ja nic ostatnio bylam w pociagu, juz na peronie chlopak na mnie zerknal 2 razy, pozniej sie usmiechnal do siebie, po wyjsciu z pociagu widzialam ze sie spojrzal i szedl za mna dluzszy czas, szybko ucieklam w boczna uliczke i juz go nie widzialam,moze dlatego ze sie nie ogladalam ogolnie taki dzikus ze mnie, boje sie obcych :o no i mam niska samoocene, nie podobam sie sobie.

Mnie nigdy nikt tak nie podrywał. Tzn. nie pamiętam nic takiego, a robotników budowlanych nie liczę. Nie przejmuj się, widocznie jesteś ładna, to faceci do Ciebie zagadują. Nic złego. Więcej pewności siebie, uśmiechaj się do ludzi.

ostatnio szłam i grupka jakiś zacofańców do mnie: "kszy kszy" hahahhahaha padłam :D

Gość Cyttrynka,,
Rozumiem Cię, ja tak mam cały czas. Ja już się przyzwyczaiłam do tego stopnia, że jak nikt mnie nie zaczepia to zasatnawiam się czy źle wyglądam :D

Gość codzienniepiwo
i czym sie kurwo szczycisz ze ich olewasz? jebana szmato to chlopak sie stara, zagada, kulturalnie powie "dzien dobry" a ty dziwko nawet nie odpowiesz... ponurak jebany w lochach cie zamknac

Gość 007zglos sie
haha no ja wlasnie tez bym chciala cos zrobic ale zeby tylko na tym sie skonczylo bo kiedys raz odpowiedzialam to gosc podszedł,zaczął gadać a jak chciałam pojsc to prosil o nr tel, a ja jestem taka ze odmowic nie potrafie:o może oni to dla zwały robią? Bo zdarza sie tez tak ze widze ktos idzie w moja strone i sie przygląda, a jak jest blisko to odwraca twarz i idzie dalej bez zaczepek, czasem maja usmiech na twarzy, wtedy mam wrażenie ze z daleka moze wydałam im sie ladna a z bliska.. no wlasnie :( Cytrynka,dobre:D

Gość 007zglos sie
codzienniepiwo - no ale ja mam odpowiedziec? tez dzien dobry? to wypadnie chyba sztywno,a nic innego nie zrobię bo się boję

Gość 007zglos sie
*jak

Gość 007zglos sie
up

Gość codzienniepiwo
tez dzien dobry, a potem czekac co odpowie bo to chlopak ma rozwinac rozmowe

Gość 007zglos sie
Kiedyś jak szlam ulicą taki jeden na mnie spojrzał :o czy on sie we mnie zakochal?

Gość 007zglos sie
codzienniepiwo ok, dzieki :) podszywie to bylo kiepskie :)

Gość 007zglos sie
Czy sądzicie że gapią się tak z racji tego, że noszę stale ogórka w odbycie?

Gość 007zglos sie
haha jakie zazdrosne babsztyle:D

Gość 007zglos sie
haha no ja wlasnie tez bym chciala cos zrobic ale zeby tylko na tym sie skonczylo bo kiedys raz odpowiedzialam to gosc podszedł,zaczął gadać a jak chciałam pojsc to prosil o nr tel, a ja jestem taka ze odmowic nie potrafie, może oni to dla zwały robią? Bo zdarza sie tez tak ze widze ktos idzie w moja strone i sie przygląda, a jak jest blisko to odwraca twarz i idzie dalej bez zaczepek, czasem maja usmiech na twarzy, wtedy mam wrażenie ze z daleka moze wydałam im sie ladna a z bliska.. no wlasnie :( może ktoś oceni meskim okiem?

Gość też tak mamy
Ja tak mam, ale ja nie mam problemów ze spławianiem takich osobników, bo mam chłopaka, którego bardzo kocham. Oczywiście czasem mimo, że mówię, że jestem zajęta, to okazuje się to nie być przeszkodą. Ale na moje "twarde spojrzenie" w reakcji panowie w końcu rezygnują :D Mam ładną, miłą buzię. Sprawiam przez to wrażenie sympatycznej po prostu temu nie boją się zagadać.

Gość gfffg
Ja mam wciąż takie sytuacje. Ale dzis zaczepka była nieco mniej miła ( o ile w kategorii mile/ niemiłe można to ocenić) szlam po starówce, rozmawialam przez telefon i szukałam w torebce chusteczek. z naprzeciwka szło dwóch mężczyzn i jeden dość głośno mówi "zobacz, jaka ładna dziewczyna", na co drugi "no ładna, ale zmanierowana".

Gość 007zglos sie
a moze jacys faceci sie wypowiedza odnośnie mojego powyższego postu? :P tez tak mamy - możliwe, ale mi się wydaje że ja wcale milego wyrazu twarzy nie mam :D gfffg - zareagowałaś jakoś?

Gość też tak mamy
Oj no to może masz po prostu ładną figurę, w sensie szczupła, proporcjonalna?

Gość 007zglos sie
no wlasnie nie, mam lekka nadwage:)

Gość julllllliejuly
007zglos sie - a moze tak ci sie wydaje ze masz nadwage? ile wazysz?

Gość 007zglos sie
65 przy wzroscie 169

Gość Nigeryjska
Też tak mam. Jak ide ulicą to wszystkie alkony i bezdomni zaczepiają mnie prosząc o wsparcie finansowe, papierosa, piwo albo pytają gdzie jest meta gdzie daja na kreche...Wszystko przez długie włosy i miłą twarz. Współczuje:O

Gość w_cipie_mam_nadwagę
Masz rozkminy pustaka. Idź z psem pobiegaj :)

Gość Fikson . .
Podnieca was to cipeczki ?

Gość 007zglos sie
mi raczej nie zdarzyło sie zeby ktos bezdomny mnie zaczepial czy zul,normalni faceci. Troche Ci wspolczuje :( teoretka raczej wydaje mi sie ze nie wszystkie bo np moja kolezanka choc szczupla no i mlodsza(18) nie raz widziala ze w jej obecnosci mnie zaczepiali i sama komentowala ze tez by chciała miec powodzenie, uszy i oczy ma szeroko otwarte a jednak do niej nawet sie nie usmiechną. twarz ma miłą,jakies defekty jak kazdy, i dlatego zastanawiam sie od czego to zalezy.Juz nawet nie chodzi o to ze na zywo maja zaczepiac bo i pisza do mnie na portalach a u niej nic

Po prosru ona na byle kogo nie zwraca uwagi. Nie czarujmy się - fececi lecą na wszystko. Najlepszy dowód że ja mam ogromne powodzenie chociaż nie ma rzeczy której bym w sobie nie zmieniła gdybym tylko miała taką możliwość.

Gość Nigeryjska
Dzięki za wspołczucie ale jestem facetem