Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie chce i juz?????????

Chyba nie chce juz miec laski, one wszystkie chcą tylko PIENIĘDZY !!

Polecane posty

zeby nie bylo - sknerą nie jestem, wrecz przeciwnie , mam to po matce jestem rozrzutny i wydaje na pierdoly i innych ludzi :O a jak jakas wyczuje ze jednak nie jestem gołodupcem ( to w ogole jest kryterium by sie spotykac, gdy bylem mlodszy bez kieszonkowego z ciuchach ktore rodzice mi dali wszyscy mnie unikali - po co sie z biedakiem zadwac..pozory myla)... teraz poznalem jedną, rok mlodsza (22) i oczywiscie za nic nie płaci, to nawiązaniue do watku niejakiej Karolinki z Warszawki ( to samo miasto:O) ktora chce by chlopak placic za wyjscie jej i rodziców... mam podobnie, ona ciagle rzuca jakies propozycje i nawet nie powiedziala raz ze zaplaci albo sie dolozy. Ciekawe co by powiedziala gdybym jej osiwadczyl : NIE POJDZIEMY BO SKONCZYLA SIE KASA ???

Gość dziś to 90-95% takich jest
co poradzić?

Gość weqwweewe
raczej 99,9999%

zadnej juz nie wystarcza zwyczajny spacer, przejadzka rowerem do lasu czy zwyczajna rozmowa...musi byc kino,restauracja,dobry klub,sporty ekstremalne, trzeba ją koniecznie czyms zaskakiwac a same najczesciej nic z siebie nie dają ( poza ciałem) bo czesto w rozmowie tez tragedia i stękanie o pierdolach, glupie usmieszki...i te idiotki mają jeszcze wymagania : ttrzeba miec poczucie humoru by bezmózga rozmieszyc

Gość Nigeryjska
Nie spłycaj tematu i nie obrażaj kobiet chcących oprzeć swe życie na miłości One nie chcą pieniędzy tylko księcia z bajki...A widziałeś kiedyś księcia z bajki bez pieniędzy? Już nie mówiąc o samym księciu.... Głąbie!!!!

z tego wszystkiego zapomnialem jak sie pisze, za duzo powtorzen i brak przecinkow :D:O

A ja chce księzniczke z bajki; piękną mądrą z POSAGIEM a nie miernote która zakonczyla edukacje na zawodówce i ma 5 zł w portfelu. Dochodze do wniosku, ze kobiety to wlasnie bezmózgi, moze innym facetom wystarcza idiotka ktora jest ''przecietna'' chetna i sie glupio usmiecha bo taką łatwiej zbałamucic ale ja chce kogos wiecej :O chyba przestane sie do niej odzywac, mam zwyczajnie dosc

Gość Nigeryjska
I to Wy: mężscczyźni jesteście wiecznymi niezadowolonymi i niedorastającymi dziećmi...żeby była jasność!!!!