Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catarinaas

daj mi odpoczac

Polecane posty

Cześć. Jestem w zwiazku od jakiegos czasu. W sumie to jestesmy teoretycznie ze soba dwa lata (po polrocznym zwiazku rozstalismy sie , mimo to i tak spotykalismy sie przez rok po czym stwierdzilismy ze znowu chcemy byc razem na powaznie). Tak czy siak nie wiem skad to sie wzielo. Ostatnio mielismy dwutygodniowy trip na wesele-tatry-wesele. Na codzien nie mieszkamy razem,co wiecej mieszkamy w innych miastach.Do tej pory laczylo nas miasto gdzie studiowalismy ale on po zakonczeniu studiow wrocil do rodzinnej miejscowosci,ale nie o tym mialam pisac heh, ;) na drugim weselu a dokladnie poprawinach , ktore konczyly nasz wspolny wyjazd troszke sie opilam(czego on bardzo nie lubi),myslalam ze po nocnym i porannym seksie mu przeszlo bo wydawalo sie ok. a on odwiozl mnie do domu, od razu musial jechac do siebie (zaznaczam ze bardzo zle znosze jego wyjazdy zwlaszcza gdy spedzalismy ze soba kazda chwile od 2 tyg.). potrzebuje wtedy wiecej telefonow , smsow, jakiegos tele-ciepla, przynajmniej na pcozatku zeby to nie byl taki drastyczny detox od jego osoby. a on nagle wyjezdza ze potrzebuje odpaczac po tych rozjadach, ze byl wkurzony moim weselnym zachowaniem (troszke bylam zazdrosna o jedną pania z ktora tanczyl+alkohol ale serio nie zdarza mi sie to czesto) ze musi po prostu odpoczac (od czego?) ze dlugo bylismy razem i w ogole i ze 'nic sien ie dzieje'. ja od razu mam jakies zle mysli i podejrzenia. z jednej strony nie chce go cisnac i sie narzucac (chociaz i tak mam wrazenie ze juz za duzo do niego pisalam) ale zobaczymy sie dopiero za 3 tygodnie, w zwiazkach na odlegosc rozstania w kiepskiej atmosferze nie sa niczym sprzyjajacym. wiem tez ze mam sklonnosci do przesady i wymyslania sobie problemow, ale od razu mam jakies czarne wizje. szczerze mowiac licze na jakies dobre uspokajajace slowo, ale boje sie ze to moze chodzic o cos wiecej,no bo jak mozna chciec 'odpoczywac' i byc zimnym dla kogos kogo sie kocha...

Gość camerun
nie chce mi się tego czytać 🖐️

Gość trele morele30
mi tez nie:(

po prostu chodzi o to ze jak kobeita ma interpretowac to gdy po racxje udanym wyjezdzie z jednym (i to nie bog wie jakim ) weselnym incydencie facet mowi jej ze musi sobie odpoczac, bo duzo czasu spedzili ostatnio razem i jednoczesnie jest oschly i nieco ignorujacy a z drugiej strony twierdzi ze wszystko ok i ze mu przejdzie...

Gość malokto
Nic ci nie poradzę, bo jestem podobna do ciebie i też uznałabym, że widocznie mnie nie kocha skoro musi ode mnie odpoczywać. Uważam, że jak facet kocha, to nie ucieka od bliskości z ukochaną.

Gość inteligent_zawiedziony_kobieta
kobieta pijana wyglada zalosnie.... zniecheca do siebie faceta

Gość vann zann
właśnie. i jeszcze sika robi kupy gdzie popadnie

nie bylam pijana, on po prostu stroni od alkoholu a ja mialam 'alkoholowy humorek' a nie zataczalam sie pijana jak zul. nie wiem dokladnie o co chodzi, moze po prostu tak ma i mowi prawde, a moze zrodzily sie w nim jakies watpliwosci, nie wiem za bardzo co mam robic, na razie staram sie cierpliwie ograniczac ilosc kontaktu. w sumei to napisalam ze go kocham i czekam az sie sam odezwie.

Gość nasturcja aaa
podbijam, bo temat wydaje mi się ciekawy.

Gość gość
1. Niekazdy lubi przebywać z kim24 na dobre. Robic wszystko razem i o wszystkim sobie mówić. Np. Ja taka jestem. Lubię siedząc też czas sama i zeyczajnie nic nie robic. 2. Nie kocha Cię dlatego jest zmęczony. 3. Ma problemy i nie radzi sobie z nimi. Takie mogą być przyczyny.

Gość gość
dziwnie

Gość catarinaas
hehehe ale mi się uśmiałam. po 7 latach dostaje maila o jakis poscie na kafeterii...patrze a tu ten wpis. zupelnie o nim zapomnialam. po roznych turbulencjach z panem X aktualnie jestesmy po slubie i mamy 1,5 rocznego syna. .... eh kiedys to czlowiek miał problemy ;)