Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na medal

Jakie mamy tutaj są Waszym zdaniem godne naśladowania?I co cenicie w ludziach?

Polecane posty

Gość mama na medal

Witajcie! Nie bywam tu często,ale bardzo podoba mi się podejście kluski serowej. Innym pozytywnym typem ideału byłoby byłoby połączenie stanowczości toksycznej kobity i delikatności wiosennej mamy-wtedy byłaby mama doskonała. Jakie cechy Wy cenicie w sobie i w innych? Ja cenię w sobie dystans i umiejętność przyjmowania krytyki. U innych cenię stanowczość i umiejętność dążenia do celu,bo ja mam taki trochę słomiany zapał :p

Gość nie loguję bo nie lubię
Ex d bill a co cenię? inteligencję i zasadność życiową i u innych i u siebie.

Gość d.z.iunia
Jak można naśladować twory internetowe :/??? Przecież tu każdy może napisać, co mu ślina na język przyniesie, i wcale nie realizować tego w życiu. Albo wręcz pisać bzdury, żeby innych w błąd wprowadzać.

Gość whedif
jeszcze tak nisko nie upadłam że literki/wyrazy/grupy wyrazowe napisane czarną lub pomarańczową czcionką były moimi autorytetami no ale podobno jak się jest matką to wszystko się zmienia więc pewnie i na to przyjdzie pora :-P

Gość SabinaSarnkowa
jak mozna nasladowac kogos kogo sie nie zna Tu kazdy moze pisac co chce Wiecej rozumu autorko

Gość Zielona andzelina
podsumowując- mamy na kafe- blysk w domu, dzieci zadbane, zabawione, nakarmione czasochlonnym gotowaniem, a caly dzien na kafe.... autorytet hahahahahahah