Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligent_zawiedziony_kobieta

Dlaczego wsrod kobiet jest tak malo inteualistek?

Polecane posty

Dlaczego jest tak malo oczytanych kobiet,z ktorymi mozna porozmawiac na powazne, fachowe tematy - polityka, fizyka, historia, ambitne filmy?

intelektualistek

Gość baba 24 lata
bo kobiety sa z natury duzo glupsze od mezczyzn, dla wiekszosci szczyt ambicji to pieknie wygladac i miec bogatego meza gdybym byla facetem i szukala drugiej polowki, to chyba bym sie zalamala :O

Gość baba 24 lata
zwroc uwage na malutkie dzieci, dziewczynki kilkuletnie strojone są tak, ze wyladaja jak lalki, nic dziwnego ze pozniej takie pindy nie potrafia nic procz pindrzenia sie, sa tego uczone juz od malego

Tak, ale tym wypindrzynom dziewczynkom nikt wtedy ani potem nie zabrania czytac ambitnych ksiazek, interesowac sie czyms wiecej niz serialmi i romansidlami

Gość ,km,j
akurat udowodniono ze kobiety sa minimalnie bardziej inteligtentne od facetow na terepie europy, w autralii za to poziom jest wyrownany za x lat faceci nie bedziecie nam potrzebni, gonimy was na roznych plaszczyznach :D wizja seksmisji stanie sie rzeczywistoscia:P hehe

Gość do ,km,j
pytanie nie było skierowane do pryszczatych gimgówien...

Gość tadeusz watroba z nerczyc
Wiekszosc kobiet jest tepa jak plastykowy klapek. Jedyne w czym się orientuja to jaki cien pod oczy dac i jak zrobic wlosy i jak machac dupa w czesie kopulacji. Ale to już maja wrodzone, podejrzewam że te umiejetnosci pokrywaja pola ich calej kory mozgowej

"podejrzewam że te umiejetnosci pokrywaja pola ich calej kory mozgowej" No nie wiem , właśnie jestem po całodobowym liftingu zwojów i nie dostrzegam porowatości kory , ani ubytków w neuronach ;

Gość tadeusz watroba
Czasem się jedna inteligentniejsza znajdzie. Aż z podniety czarny nick zalozy

,km,j szkoda ze twoj intelekt nie pozwala ci na rozroznianie inteligetnych kobiet od intelektualistek - to nie jest to samo

Gość ,km,j
inteligent_zawiedziony_kobieta ,km,j szkoda ze twoj intelekt nie pozwala ci na rozroznianie inteligetnych kobiet od intelektualistek - to nie jest to samo odpowiedz nie byla kierowana do ciebie, a do baba 24 lata; na przyszlosc radze z wieksza starannoscia laczyc poszczegolne wypowiedzi

Gość BuszmenkaPoProstuBuszmenka
Chłopie-jakbyś ty na randce chciał gadać o Einsteinie to by ci kobita uciekła. To nie jest temat do rozmowy. Ja jestem totalną humanistką i po prostu nie lubię tego przedmiotu i nie uważam go za godny rozmowy temat. Mylisz pojęcie intelektualizmu tak swoją drogą:fizyka i matma nie muszą wcale iść w parze. Poza tym jestem dość oczytana, (jak przystało na anty-ścisłowca): Paulo Coelho, Uberto Eco, Tadeusz Dołęga-Mostowicz, Kraszewski nie są mi obcy jako pisarze, księgi ich autorstwa czytałam, ale 'pochłonęłam ' już poza tym tysiące książek :) Co do filmów jestem kinomanem , oglądnęłam wiele filmów, zarówno tych znanych, jak i nieznanych, nie przepadam za komediami (chyba że to Killer to co innego) , lubię filmy dające do myślenia po ich obejrzeniu. Lubię dużo rozmyślać nad wszystkim. Obserwować ludzi i analizować ich zachowania. Nie lubię tematu pt. polityka, bo mnie krew zalewa,jak pomyślę,że prawdopodbnie do śmierci bedę musiała robić w pracy,że za II kierunek studiów muszę już sama płacić, i tak przy okazji uważam , że Palikot jest idiotą, a Tusk jest fałszywy. Coś jeszcze?

Gość tadeusz watroba
Bhehe ja też jestem krytykiem filmowym bo ogladnalem american pie. Znam się na mediach bo gram na kurniku w bierki. Weź ty się w leb stuknij

A i wiem dość sporo na temat II Wojny Światowej, jeden z niewielu działów podręcznika do historii, którego czytam z zafascynowaniem. Zdarza mi się napisać wiersz, piszę pamiętnik, opowiadania xD Nie wiem, czy to wszystko co napsiałam mianuje mnie intelektualistką od razu, ale sądzę,że nie zabrakło by nam tematów do rozmowy :D

@ tadeusz watroba: Ja bardzo się cieszę,żeś grał w kurnik czy tam chlewik, a farmy czasem nie hodowałeś w globalnej wiosce? Na nk klasie też coś takiego było :P

No tak American Pie to przecież klasyka filmowa, a jakże ;D

Gość tadeusz watroba
Twój nick chyba nie wzial się z przypadku? He?

Gość Tak spotkaj sie z chamem
Gdyz na ogol wymaga sie od kobiet bycia na pokaz i do seksu a one biedaczki nie pomysla, zeby cos przeczytac np.

Gość tadeusz watroba
Lorcia

Gość jak spotkasz
BuszmenkaPoProstuBuszmenka a co powiesz o kwarkach ;)

Gość szukaj wśród
Pań Adwokat faktycznie porozmawiasz na kazdy temat ale pamietaj '' kij ma dwa końce'' inteligentna oczytana intelektualistka to niestety bardzo zimna osoba wg. notowań sprawdza się tp 90% Kobieta powinna byc kobieca a polityke zostawmy meskiej rasie Pozdrawiam

Gość atakatozawszebedzie
dupa tam, chrzanicie, są "ciepłe" intelektualistki tylko mogą być np. zryte, z uwagi na to że mają największe branie to mogą mieć problemy z dochowaniem wierności czy coś.

Gość Trombalina
Z tego samego powodu, z którego większość facetów to idioci. Tak się rozkładają siły w naturze, tych głupich jest jakieś 85%.

Gość Trombalina
"szukaj wśród"- kpisz sobie ? To nie kwestia zawodu, tylko intelektu. Znam Panie adwokat puste jak bęben i bardzo rozintelektualizowane ekspedientki. Nie lubię szablonowania ludzi.

Dlaczego wsrod kobiet jest tak malo inteualistek? intelektualistki trzeba samemu przyciągać , a nie szukać ich...

Gość xxf
a ja odpowiem w ten sposob: prawdziwa cnota krytyk sie nie boi. Dlaczego prawie kazda kobieta w odpowiedzi na to pytanie musi zaatakowac? Identyfikuje sie z tematem? Jestem kobieta i uwazam ze kobiety sa mniej wymagajace dla siebie, za to maja duzo wieksze mniemanie o sobie. Czy warto generalizowac? I panie i panowie potrafia paralizowac brakiem (...). Brawo dla tego kto napisal, ze kafeteria jest swietnym terenem do obserwacji.