Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem!

Okres mi sie spóznia a w ciązy nie jestem no bo niby jak!

Polecane posty

Gość Problem!

Okres mi sie spóznia a w ciązy nie jestem no bo niby jak!? Miesiączkę powinnam dostać około 15 siepnia, cykl trwa u mnie 27, 28 dni mam raczej nie regularną miesiączke bo zdarza sie nawet co 24, 25 dni. Nie wiem co robic ? Sexu nie upawiałam a przeciez inaczej zajsc w ciaze sie nie da? Więc nie moge byc w ciązy, ale z tego całego starchu juz rózne mysli mi do głowy przychodzą. Prosze o pomoc i szybką pdpowić co mam robic.

Gość Eeeeeeeeee.9
czekaj

Gość Problem!
Jestem juz taka zdenerwowana ;/

Gość Problem!
Można coś zrobić?

Gość whedif
Sexu nie upawiałam a przeciez inaczej zajsc w ciaze sie nie da? 1) partogeneza 2) wiatropylność 3)niepokalane poczęcie 4) tabletka gwałtu w pubie powodująca amnezję 5) ogólnie amnezja życzę szczęścia, młoda mamusiu :-P

Gość whedif
*partenogeneza

Gość a co wskazywało że jest już
weź gorącą kąpiel to może przyspeszysz. A jak nie to idź zbadać poziom podstawowych hormonów. Mówisz, że masz regularną, ale skoro możesz miec wcześniej, to równie dobrze kilka dni później. Bo z tego co piszesz, to spóźnia się dopiero 3 dni.. Więc nie przesadzaj :) Bo naprawdę regularne okresy ma 10% kobiet

Gość Problem!
Przez miesiać ćwiczyłam po poł godziny i jadłam co trzy godziny - taka jakby dieta małe posiłki ale nie robiłam żadnych głowdówek. Ale jak zaóważyłam ze miesiączki nie mam to przestałam ćwiczyć i zaczełam normalnie jeść. Czy jest możlize że to jest przyczyna spóżniania sie miesiączki? No i oczywiscie sresuje się.

Gość a powiem
rownie dobrze moze to byc przyczyna torbieli,wodniakow i innych rzeczy zalecam wizyte u lekarza

Gość whedif
diety powodują opóźnienia. to dopiero 3 dni więc nie panikuj i nie spinaj się tak tym, bo wtedy jeszcze Ci się przesunie

Gość Problem!
Wiem ze to co pisze moze wydawac sie smieszne ale naprawde juz takie pomysły mi do głowy przychodzą ze sama juz sie dziwie co ja mówie.

Gość Problem!
a co wskazywało że jest już... Gorącą kopiel juz robiłam, pije dużo gorących herbat wieczorem, po 3 kubki ale narazie nic.