Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Supermadzia

Rozstanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość Supermadzia

Przez 8 m-ęcy byłam z chłopakiem był to mój pierwszy chłopak .Zostawił mnie z dnia na dzień. Jednego dnia zabrał mnie do sb do domu i przedstawił mnie rodzinie a drugiego dnia zerwał ze mną powiedział mi że już nic do mnie nie czuje. ja wtedy przesadziłam z lekami uspokajającymi.Wyjechałam do Włoch ale to nie pomogło dalej nie mogę o nim zapomnieć. jak wróciłam to dowiedziałam się że on podwala się do mojej koleżanki. ona mi nic nie powiedziała .wiem że on dalej za nią chodzi pisze dzwoni spotyka się z nią ale nie są razem .a ona cały czas udaje moją koleżankę .gdy wróciłam z wakacji ona była jakaś dziwna zachowywała się tak jak by była ode mnie lepsza.jak myślicie powiedzieć jej że wiem jak pokazać jej że ja też jestem wartościowa.On wgl szuka sb dziewczyny o mnie już pewnie nawet nie pomyśli .ja bym chciał żeby on wrócił ja go tak strasznie kocham czemu on tego nie doceniał.nigdy go żadna nie chciała a ja go tak strasznie pokochałam a on ze mną jak z tą szmatą byłam mu w stanie wybaczyć wszystko a on mnie zostawił rzucił mną jak tym śmieciem . co ze mną nie tak ja go nie olewałam traktowałam go poważnie .teraz spotykam sie z jego siostrą chodzę tam do nich do domu widujemy się ale jego to nawet nie rusza cały czas lata za moją koleżanką albo szuka dziewczyny. nie wiem czy dobrze robie chodząc tam ale ja go chce odzyskać. proszę poradźcie mi coś . jak mam mu pokazać że ona jest fałszywa i co mam zrobić zęby do mnie wrócił ????

Gość Supermadzia
Hej odpowiedzcie coś prosze