Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

em.angel

studia a dzidzia?

Polecane posty

Witam wszystkie Panie! Szybko o mnie, mam na imię Emila, lat 20 . Ostatnio często z narzeczonym rozmawiamy o dziecku, jednak jestem w trakcie przyjmowania anty. Wiem, że on już by chciał w końcu ma 27 lat. Mieszkamy razem we własnym gniazdku, on pracuje, dobrze zarabia, ślub 17 maja 2014 jedyną rzeczą jaka nie daje mi spokoju jest jednak jak poradzę sobie z ciążą a później z dziedziusiem na studiach (zaczynam IIrok dziennych) Może wy mi coś podpowiecie? Pozdrawiam!!

Gość powiem tylko tak...
Urodziłam dziecko na II roku,oboje studiowaliśmy,mieszkaliśmy w akademiku,wymagało wyrzeczeń,ale skończylismy,ja z dwuletnim poslizgiem,ale nie żałuję.

Gość Jakiś Człowiek
Ludzie po co wam te dzieci?! Dziewczyno młoda jesteś pożyj sobie trochę normalnie, a nie już chcesz się uwiązać na całe życie!

Gość matki w szkolach
Jak masz szanse studiowac bez obciazenia jakim jest dziecko(bo niestety to jest obciazenie) to po co wpychasz sie w pieluchy.Twoj narzeczony chce dziecka a Ty?moze poczekaj az skonczysz bo nikt mi nie powie ze z dzieckiem jest latwo.Dziecko potrzebuje tyle uwagi ze czasami bedziesz chciala tylko aby zasnelo i miec chwile dla siebie nie mowiac juz o nauce.A tak wogle 21 lat i slub nie szkoda Ci zycia na takie wyczyny jak malozenstwo i dziecko w tym wieku

Gość ja po 50siątce
Sama urodziłam na studiach,koleżanki w tym czasie żyły spokojnie i imprezowały,dzieci rodziły przed 40stką.Teraz ja szaleję już od kilkunastu lat,odpoczywam,jeżdzę po świecie,a one narzekają,że musza męczyć się z nastolatkami i swoją menopauzą,ciagle powtarzają jak mi zazdroszczą. Macierzyństwo w każdym wieku ma swoje plusy i minusy.