Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynkkkaaa

polecam piękną suknię ślubną!

Polecane posty

Gość wetwet
Suknia jest piękna! Naprawdę! Sądze że cena wcale nie jest wygórowana dla kogoś kto się zna na modzie. Szkoda że ja już brałam ślub, bo na pewno bym ją kupiła. Nie słuchaj autorko tych zawistnych bab, zazdroszczą Ci po prostu.

Gość Kogut na sianie
Taak! taak, Autorko to zazdrość tak przeze mnie przemawia, że ja w chińszczyźnie z odzysku a Ty w takim luksusie. Ja nie wiem czy ja to przeżyję!

Gość sniezynkkkaaa
Tak, ja wiem że mi zazdroszczą. Brały ślub w marnych sukniach za 200 zł których nawet nie mogą dalej sprzedać, jedynie wyrzucić, to teraz rzucają jadem. Bo ja mam suknię, którą mogę sprzedać.

Bo ja też mogę sprzedać mój wełniany płaszczyk za 20 tysięcy dolarów, tylko że mi go nikt nie kupi, bo nie jest tego wart!

Mam nadzieję że zrozumiesz że robisz błąd i że dasz radę w jakiś inny sposób zarobić tak wielkie pieniadze. Dobranoc.

ghjkl# korwa glopia szmato autorko 1: -wsze prowo 0/10 "2 PRZYPOMINA TOPIK- SUKIENKA RZEZNICZKA, PODOBNA SZLAMPA CHCIALA ZA GOWNO KUPE FORSY, WIEC MYSLE ZETY JESTES TA SAMA OSOBA, topik czysta podpucha zalozony przez modki kafeteri----byle do przodu 22:56 [zgłoś do usunięcia] owensa Tatuś powiedział, że za chwilę siada do kompa żeby kupić mi tę suknie. Huuurra 23:00 [zgłoś do usunięcia] netefilka po co podbijac takie tematy ? ;/ Bodies in the sand

Gość owensa
śnieżynka-> sorry przysnelam jeszcze chwilę, kupię na pewno, uzbrój się w cierpliwość 💤

Gość ktos kiedys cos pisal
ja zglosilam do allegro naruszenie zasad :P pewnie nie poskutkuje ale to jest pewna przesada. zreszta pewnie i tak nikt nie kupi.

Gość a to dobre buahahaa
za taka cena to ja moge miec suknie: -Very Wang -Pniny Tornai -Zienia -Priscilla of Boston i wiele innych zajebistych marek a nie jakas wytarta stara szmate :D:D:D to chyba ta puknieta od tej sukieniusi rzezniczki i tych powycieranych szmat z lumpeksu ktore chciala opchnac za ceny z kosmosu.

Gość sniezynkkkaaa
podbijam temat, zostały tylko 2 dni do końca

Gość no kto no kto?
sie skusi na stara opierdziana kiecunie?

Gość jogobella brzoskwiniowa
co za szmata nikt za to nawet 20 zł nie da :D

Gość ponka
Oczywiście :-D, pomarzyć sobie możesz, że sprzedaż tą szmatę za tyle kasy buahahaha Koorfa, mi nawet 70zł byłoby szkoda na tą lumpeksiarską kiecę :-D Wzbogacić się chcesz łatwym kosztem? Myślisz, że na debili trafiłaś? :-D

Gość w ktorej minucie ten znaczek
sorry ale moge wziac kilka firanek babci jakas zaslonke i wykminic fajniejsza kiecke niz Twoja:)

Gość yebnieta autorko
oho, ciągle sprzedajesz? Noż, taki rarytas a klienteli brak?

Gość Zadziwiona głupotą autorki
sniezynkkkaaa w tej sukni 30 lat temu wyglądałaś jak słup obwiązany bandażem od cycków do kolan :-S. Nawet na "tamte" czasy musiałaś wyglądać komicznie. Goście mieli niezły ubaw z ciebie. Ale cóż, byłaś śmieszna i ... nadal jesteś :-D

Gość A przepraszam, że zapytam
czy nie pomylilas się z lekka, wystawiając kolektor za 50 zł a nie za 50 000 zł. Popraw szybciutko buachachachachacha cha cha cha

Gość sniezynkkkaaa
zostało tylko 5 godzin!

Gość num lock 888888
a ja sprzedałam swoja suknie, buty i rękawiczki za 150zł-wszytsko razem

Gość ale rarytas
i co nikt sie nie pobil o ten rarytas? buahahabuhaaha

Gość malwina b.
karolina - genialna suknia. Orientujesz się jaka jest jej cena? Sama miałam wielką suknię ślubną, czego teraz bardzo żałuję. Teraz bym już wybrałam inaczej. Szkoda, że styl pod tym względem zmienił się dopiero teraz :(

Gość ewa,menwkhklkqNM,
o jej cudowna,muszę sprzedać 2 hektary pola żeby ją kupić, ale w remizie wszystkim się spodoba, a kuleżanki bendom mi zazdrościły. na targu jeszcze takiej ładnej nie widziałam. koniecznie muszę ją mieć :D

skoro jakiś facet kiedyś kupił dziewictwo za 1,5 mln dolarów to może i ta kiecka pójdzie ;P

Gość ewa,menwkhklkqNM,
haha wolałabym iść do ślubu w tym co mam na sobie, niż w tej taniej wiosce. ma dziewczyna odwagę próbując sprzedać to coś za taką cenę :D 1,5 mln tu nie Ameryka, tylko Polska :D