Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina258

zakola u kobiety

Polecane posty

hej, mam taki problem. Otóż genetycznie od dziecka pomimo bardzo gestych wlosow mam duze zakola... taka mam urode niestety:/ nigdy nie zaczesuje wlosow do gory, cale zycie ukrywam sie pod grzywka... jest to moj najwiekszy kompleks i chce z tym walczyc... moze znacie jakies specyfiki, od ktorych wlosow przybedzie tam, gdzie nigdy nie rosly. Zaczelam stosowac olejek rycynowy...podobno dziala cuda. Ma ktos jakis pomysł? Za wszystkie rady z gory dziekuje:)

Gość Oka sona
oDXYWKA wax I seboradinw ampulkach wcierac tam gdzie chce sie wlosy moze cos pomoze

Gość Oka sona
Olejek rycynowy najlepszy z nafta kosmetyczna i dodac do tego zoltko ale nie wiem czy to az takie wspaniale

Gość Marzenia się spełniają_*
trzeba iść do endokrynologa i poprosić o skierowanie na badania, które uzna za stosowne, bo często bez leczenia się nie obejdzie, jeżeli chcecie, żeby włosy odrosły powiedzcie, że podejrzewacie łysienie androgenowe

nie podejrzewam łysienia, bo od dziecka mam taka linie wlosow... niestety nie potrafie jej zaakceptowac... dlatego zastanawiam sie...czy w miejscu, gdzie nigdy nie rosly wlosy po takich wcierkach zdarzy sie cud??:/

Gość kanapka z kiełbasą
no ja bym na cud nie liczyła jednak...rób, co robiłaś do tej pory, tzn ukrywaj ten mankament fryzurą

Gość NAVI_26
Cze :] A mnie sie chyba udalo :) Tez mialam okropne zakola a obecnie mi zarastaja wloskami ,stopniowo i powoli. Z tym ze u mnie jak mialam ok 6 lat to mialam normalna linie wlosow, a w wieku 25 lat dorobilam sie takich zakoli ze masakra. Myslalam ze to moja uroda taka jest bo tatus moj ma identycznie i moi bracia tez. Ale sie okazalo ze da sie z tym walczyc. Wgle to nie zdawalam sobie sprawy ze to sie pogarszalo dopoki nie zaczelo sie cofac lol Myslalam ze zawsze tak juz bedzie i nic nie bede mogla z tym zrobic. Co mi pomoglo to urynoterapia, oczyszczanie organizmu i zdrowa dieta. Zadnych tabletek, masci etc. Co prawda to juz dwa lata minely odkad zaczelam pracowac nad swoim zdrowiem i troszke to powoli idzie ale i tak jestem z tego dumna :D Pewnie potrzebuje kolejnych paru lat do zakonczenia procesu ale nigdzie mi sie nie spieszy :D pozdrawiam :D 🌼

Gość agathaa89
Spróbuj olejku rycynowego. Wyrasta po nim dużo włosków, u mnie znacznie mniej widać zakola