Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmeel

jaka muzyka, jakie piosenki dla nienarodzonych dzieci

Polecane posty

Gość rimmeel

czy słuchacie jakiejś muzyki specjalnej dla maluchów w brzuchu?? podajcie jakie? ja znalazłam kołysanki - Grzegorz Turnau, trochę Arki noego i takie z teleranku kiedyś- fasolki

Gość enoooo
Nie krzywdź maluszka i to jeszcze zanim się urodzi. Puszczaj jej/mu normalną muzykę, taką, przy której mama się relaksuje. Kurwa, jutro dzwonię do opieki społecznej! Kto słyszał znęcać się nad dzieckiem w łonie!

Gość rimmeel
ja sie relaksuje przy polskim hip hopie i co myslisz, że to by było ok.

Gość rimmeel
a pozzatym takie piosenki jak zając poziomka działają na mnie zajebiście. Przypominają młode lata ;)

Gość kurynfum;ifny
ja słuchałam dokładnie tego samego co Ty :) do tego śpiewałam :D mało tego codziennie czytałam głośno wiersze Brzechwy i Tuwima.

Gość zla mama
ja nie wiem ale nie czytalam swojemu nienarodzonemu dziecku.. ani nie spiewalam, dodam ze moje dzieci byly upragnioe ale jakos nie czulam potrzeby czytania na glos do brzucha, ale duzo z mezem rozmawialismy na kanapie przytuleni wiec glosy nasze dzidize stad mogly rozpoznac :) hi hi

Gość zla mama
aha i juz nawiazujac do pytania, hmm ja bym sluchala tego co mnie relaksuje ;) bo zrelaksowana mama to zrelaksowane dziecko, przy fasolkach jakos nie moglabym sie odprezyc, albo arce noego....

Gość ŻAL ŻAL
Zespół Lordi gra ładną muzykę w sam raz dla maluszka