Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy to usłyszysz co robisz?

Słowa Kocham Cię

Polecane posty

Co robi kobieta gdy od swojego byłego słyszy słowa Kocham Cię i nigdy o Tobie nie zapomniałem. Czy ma to dla Niej jakieś znaczenie? Od rozstania minęło 2 lata, jej decyzja, jest sama? Co Wy byście zrobiły na jej miejscu?

Gość Tak pachnie maciejka
Obawiam się , że moją reakcją byłby tylko usmiech. O miłości powinny świadczyć czyny , a nie słowa , chociaż są też przyjemne ;

Czyny jak najbardziej, ale żeby mogły za tym pójść czyny to facet powinien mieć możliwość te czyny wprowadzać. Co może zrobić facet aby to potwierdzić. Załóżmy że na razie nie spotyka się ze swoją byłą tylko piszą na odległość. Jaki na początek czyn może podarować na odległość.

Najpierw pytanie , znacie się realnie ? Jeśli to znajomość netowa , to umarł w butach :)

alboooo ? Kwiatek , jest poczta kwiatowa i można wysłać prawda ? Samym "kwiatostanem" sprawy nie załatwisz , ale jakiś początek ? :)

Znamy się to moja była. Czasem jej pożyczam drobne sumy pieniędzy, bo ma taką pracę że za dobrze nie płacą więc chociaż tak może na mnie liczyć.

Nęcisz ją pożyczkami ? Nie jest to mądre , wiesz o czym piszę , uważaj , bo może się zdarzyć,że będzie przy Tobie dla pieniędzy (nie znaczy to , że mam rację ), ale bądź ostrożny .

Gość dziś na pomarańczowo
w opisanej sytuacji pomyślałabym, że nie dałeś rady przez dwa lata poderwać żadnej innej i teraz pierniczysz bez sensu o jakiejś miłości, bo nie masz kogo bzykać :P ale ja już jestem dość stara i cyniczna, nie wierzę w miłość, wyrosłam z tej naiwności. prędzej znajdę dobrze płatną pracę niż szczerego faceta, który potrafiłby dać z siebie cokolwiek i chciał się związać.

No widzisz nie szukałem innej, ale nie musisz mi wierzyć.

Gość pomarańczlala
To nie dobrze, że pożyczasz jej pieniądze. Będzie miała u Ciebie przez to dług wdzięczności i może czuć, że Twoje starania o nią są podszyte chęcią odebrania co Twoje.

Gość do dziś na pomarańczowo
mam identycznie. + dobrze płatna praca :D

Gość Facet, który nie wie
Zachowuje się trochę dziwnie, jak się spotykamy gdzieś przypadkiem to jakoś musi zaraz uciekać. Jak jej wysłałem że było mi milo ją zobaczyć to odpisała że jej także, może przez grezczność. Niby jest uśmiechnięta jak mnie widzi i czuć że jest miło i fajnie to jakoś szybko musi uciekać. Dziwne zachowanie.

Tz, z czym identycznie?

Gość do dziś na pomarańczowo
"w opisanej sytuacji pomyślałabym, że nie dałeś rady przez dwa lata poderwać żadnej innej i teraz pierniczysz bez sensu o jakiejś miłości, bo nie masz kogo bzykać ale ja już jestem dość stara i cyniczna, nie wierzę w miłość, wyrosłam z tej naiwności" z tym. tak samo bym pomyślała.

No własnie trzymałem na dystans wszystkie kobiety, które chcialy ze mną być. Dla mnie liczy sie tylko ta jedna. A uwierzcie mi że kilka kobiet same wpychały się do mojego życia i nie miał bym żadnego problemu z bycia z którąś. Ale nie chce i trzymam je z dala od siebie. Tylko ta jedna sie liczy!!!

Gość spływa jak po kaczce////
Z jakich powodów rozstaliście się?

W jednej sytuacji nawaliłem a potem jej były mąż (jest po rozwodzie) powiedział że nie pozwoli aby jakiś facet wychowywał jego dziecko. Chociaż mi pisała że to nie moja wina i że ma skomplikowaną sytuację i lepiej będzie dla mnie jak się rozstaniemy. Ale żebym nie szukał na siłę, będzie co ma być - tak mi napisała.

Gość spływa jak po kaczce////
2 lata to bardzo długo. Słowa nie zmieniają, rzeczywistości tylko czyny- 2 lata nie robiliście nic, by jakoś nawiązać relacje ponownie.. Rzucenie komuś słowa Kocham Cię nie ma znaczenia już.