Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotka31

Czy to normalne? Milosc i zazdrosc..

Polecane posty

Gość karotka31

Jestem w 6 miesiacu ciazy. Moj partner wyjechal na tydzien do Polski pozalatwiac sprawy urzedowe. Wczoraj wieczorem mial w planach wyjscie ze znajomymi, potanczyc. Wiem, ze bardzo mnie kocha. Dobrze nam sie uklada, na kazdej plaszczyznie. Ciaza byla jak najbardziej chciana i planowana, ale .. No wlasnie, boje sie, ze po wypiciu (zbyt wielu) drinkow moglby zrobic cos glupiego. To naprawde przystojny, zadbany, modnie ubrany facet i kobiety na niego leca jak szlone. Nie raz bylam swiadkiem jak go zaczepialy. On zawsze odprawial je z kwitkiem. Teraz jednak jest tam sam, alkohol, taniec, okazja pewnie bedzie nie jedna:( Jak myslicie.. czy okazja zawsze czyni zlodzieja? Czy kobieta moze zlamac kazdego mezczyzne? Nie wiem, byc moze to hormony teraz robia mi z mozgu papke:( Jak myslicie, czy powinnam sie obawiac zdrady?

Gość karotka31
up

Pytasz na forum czy Twój facet Cię zdradzi? Głupia jesteś.

Gość karotka31
O to sie nie pytam, bo nikt tego nie wie, poza nim samym. Pytam czy sa na tym swiecie jeszcze porzadni faceci, ktorzy potrafia oprzec sie pokusom!

Gość refedrfr
widać że zupełnie mu nie ufasz,jak ma trochę oleju w glowie to cię nie zdradzi chyba że to pustak co tylko czeka na okazje i jedno mu w głowie

Gość karotka31
Ufam mu.Wiem, ze na trzezwo nigdy by tego nie zrobil! Jednak nigdy nie mialam okazji widziec jak sie zachowuje po duzej dawce alkoholu. Przewaznie bawimy sie wsrod dobrych znajomych i tam go nikt nie zaczepia, nie podrywa. Niestety sparzylam sie kiedys. Tamten facet, po alkoholu zmienial sie nie do poznania. Moze stad we mnie ten gdzies gleboko zakorzeniony lek, a ciaza i buzujace hormony tylko to wszystko spotegowaly.

Gość refedrfr
nie wszyscy po alkoholu tracą kontrolę,nie musi też upić się do nieprzytomności,poza tym jak na trzeżwo cię nie zdradzi to po alko też nie,bo wtedy robi się tylko to co chciałoby się na trzeżwo ale nie ma odwagi

Gość Dziwna jesteś!
Skąd kto ma wiedzieć czy cie nie zdrada facet? Zapytaj jak wróci to może ci powie pradwę jak się zapomni?! Każdy chłop jak ma okazje to lubi się zabawić!Co oczy nie widzą temu sercu nie żal! Świętych nie ma na ziemi! Tymbardziej ze jestes w ciąży to lepiej bez brzucha ;)

Gość er4ffffff
nie nakręcaj jej ,w tym stanie nie powinna się denerwować!

Gość tak sie zapytam.....
a to twój mąż czy tylko konkubent? bo jak to drugie to on wciąż jest wolny i ma prawo sypiać z kim chce, nic ci nie obiecał