Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprt.IS.MYlife

To mój plan na dziś, i co Wy na to?

Polecane posty

Gość sprt.IS.MYlife

Około godziny 12 zjem kurczaka z ryżem, nastepnie 2 godziny później łykne tajmeniczą tabletkę mającą dawać super moc :) (taki suplement...) , następnie ide na trening bokserski.. planuje się dzisiaj konkretnie styrać! wróce do domu wypije odżywke, zjem obiad, połoze się w celu odpocznięcia pewnie przy jakims filmiku z youtube, nastepnie.. zależy jak będzie z apetytem albo pierw zjem kolacje i później pójde do wanny albo odwrotnie.. a o godzinie 21:00... mecz live, Barcelony, rozpoczęcie sezonu!! pięknie :) po wszystkim będzie już godzina 23 i można iść śmiało z czysta duszą spać piękny plan, co kurwy??? :classic_cool:

Gość hgyujt
jakis zjebany koks

Gość 8793fdgh
2 obiady jesz?

Gość sprt.IS.MYlife
jem 5 posiłków dziennie

Gość hardtail_
bosko, ja tez trening dzisiaj zalicze - dzis moj dzien na hiita

Gość sprt.IS.MYlife
seks ostatni raz uprawiałem tydzień temu nie wiem kiedy znowu bede go uprawiac poniewaz rozstałem się z owa panna :) aby uprzedzić.. była głupia i dlatego szkoda czasu na nią, a po co kochać tak na pokaz? by sen tej jednej nocy sie ziścił?

Gość Koleś123
daj spokój z tą Barceloną....ja tam wolę obejrzeć dziś mecz naszej ekstraklasy...wiem że poziom 100 razy gorszy ale przynajmniej będę kibicował drużynie z mojego miasta,będą jakieś emocje a Barca to obcy klub tak jak Real,MU itp

Gość Koleś123
daj spokój z tą Barceloną....ja tam wolę obejrzeć dziś mecz naszej ekstraklasy...wiem że poziom 100 razy gorszy ale przynajmniej będę kibicował drużynie z mojego miasta,będą jakieś emocje a Barca to obcy klub tak jak Real,MU itp

Gość sprt.IS.MYlife
w czasie meczu to moge wypić.. ale szejk proteinowy :) co do naszej extraklasy.. chlopie na to sie patrzec nie da.. musieli by mi doplacic abym ten syf ogladal wole włączyć Barce i cieszyć się wspaniałym futbolem

Gość idz pan w buraki
koks na kobiecym forum dobre