Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość blondynka1207

35dc - brak miesiączki, stres,pomocy ;)

Polecane posty

Gość blondynka1207

Witam. Targają mną różne emocje, więc postanowiłam się wygadać, Drogie Forumowiczki ;) Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16 lipca. Jestem z chłopakiem już prawie rok, postanowiliśmy, że już czas, by pozwolić sobie na pełen stosunek. Oczywiście nie mogło być mowy o braku zabezpieczenia. Jako, że chłopak od niedawna pracuje za granicą uznaliśmy, że najlepszym rozwiązaniem dla nas będą prezerwatywy. Spaliśmy ze sobą prawdopodobnie w moje dni płodne ( prawdopodobnie, bo okres mam zazwyczaj co 29-31 dni), był to 13 dc. Chłopak nie skończył we mnie, wiem, bo wytrysk miał miejsce na innej części ciała ;) Gdy zdjął prezerwatywę powiedział, że ' na spodzie zawsze coś zostaje', dlatego właśnie nie wyobraża sobie seksu bez niczego. Myślę, że w trakcie nic nie pękło, przynajmniej nic takiego nie zauważyłam. W ogóle do tego nie wracałam myślami, ale teraz jest mój 35 dc., a @ nadal nie ma, więc zaczęłam myśleć. Czy mogę obawiać się ciąży ? Jutro zrobię dla pewności test, ale boję się, że coś mogło pójść nie tak. Czy na obecną sytuację może mieć wpływ rozpoczęcie brania leku Tianesal ? Z góry dziękuję za wsparcie i odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować