nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 23, 2012 kiwi - jestem z Krakowa, więc ceny tutaj też potrafią zaszokować, ale warto szukać okazji na grouponach, można całkiem sporo zaoszczędzić. tylko sprawdź sobie wcześniej opinie o danym fitness klubie, bo jednak na tych zakupach grupowych można się naciąć na kogoś nieuczciwego :/ tu masz fajny, okazyjny przykład - http://www.groupon.pl/oferty/krakow/Infinity-Fitness/9594461 - miesiąc zumby za 3-4 dyszki :) żałuję, że nie lubię i nie umiem tańczyć, ech :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 23, 2012 kiwi, jeśli to nie wiedza tajemna, może podzielisz się co mądrego dietetyk Ci zasugerował? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ja tez chciałam się zapisać na jakiś fitness ale u mnie 120 zł, to jest najmniej i zobowiązanie na ROK (!). Podbijam pytanie przedmówczyni :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 23, 2012 dlatego mówię żebyście obczajały zakupy grupowe, regularnie pojawia się coś nowego w fajnych cenach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 23, 2012 o co chodzi w tych zakupach grupowych???? dziewczynki skopiuje wam to co juz napisałam dziewczyna na moim topiku bo nie chce mi sie od nowa pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 23, 2012 sorki za lenistwo skopiowałam i przesyłam :):):) mozecie tez zajrzec na mój topik i się przyłaczyc bo tu jakos nas mało:) tam tez poczytacie ciekawe rzeczy:):):) [zgłoś do usunięcia]kiwi1988ldz Hanka33 powiedziała mi w sumie to co juz wiem ale np wiem że nie moge pic zielonej ekspresowej herbaty bo to najgorsze smieci, tylko lisciasta, musze jeść 5posiłków bo jak nie jem np to powiedziała ze efekt jest odwrotny bo wtedy organizm nie spala ytylko magazynuje tam takie bzdury gadała. W sumie to powiedziała że juz troche w skrajnośc popadłam z liczeniem ile przeżuwam razy jedzeie, liczeniem kalori i td ale uwazam że to co ona każe mi jeść to za duzo dzis zjadłam ' śniadanie: 3kromki chrupkiego, 2 plastry wedliny, mały pomidor i małe 2ogórki konserwowe. 2 śniadanie: takie cos zbożowe z zielona her=batą 3łyżki plus pół szklanki kefiru, brzoskwinia Obiad: pierś na parze ze szpinakiem, mizeria ( 3małe ogóreczki gruntow, 2/3 szklanki kefiru) ogólnie moje zapotrzebowanie to 1700kcl na dzien plus wysiłek fizyczny to wychodzi jakieś 2500tys :-/ ale kaze mi jeśc jak narazie 1100/1200 bo powiedziała ze za małe kalorie ostatnio jadłam i jak mi da 1300 to kaplica heh 10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg jeszcze tylko 32kg jak się nie da jak się da! 6stka z przodu już tuż tuż 14:02 [zgłoś do usunięcia]kiwi1988ldz dzis sie troche kieruje jej dieta ale obiad i tak zmiejszyłam, zjadłam tylko to a jestem tak najedzona ze brzuch mnie boli 10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg jeszcze tylko 32kg jak się nie da jak się da! 6stka z przodu już tuż tuż 14:06 [zgłoś do usunięcia]kiwi1988ldz to co ona mi dała to śniadanie : płatki żytnie i owśiane z otrebami z siemiem lnianym i jogórtem naturalnym. 2 sniadanie pieczywo z wedlina i warzywami Obiad zupa pomidorowa zaprawiana jogurtem z ryżem brazowym, mieso gotowane z indyka plus surówka podwieczorek sałatka z warzyw z serem feta, plus pół szklanki czarnych jagód Kolacja: pieczywo, twarozek warzywa K**wa tego żarcia to jak dla 2ch osób 10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg jeszcze tylko 32kg jak się nie da jak się da! 6stka z przodu już tuż tuż 14:12 [zgłoś do usunięcia]kiwi1988ldz dzien drugi śniadanie pieczywo, wedlina warzywa oczywiscie wszedzie mam napisane jakie i ile heh i duuuzo tego 2 sniadanie musli własnej roboty, suszona morela, jogurt naturalny Obiad piers z indyka,kasza gryczana, mizeria podwieczorek sałatka z warzyw, sera granulowanego plus owoc kolacja sałatka z warzyw duzo tego jedzenia jak dla mnie mnie brzuch boli po tym co ja dzis zjadłam, jestem pełna...wogóle miedzy posiłkami nie czuje głodu i nie mam ochoty jeść wczesniej bym zjadła np piers z warzywami o kefirze nie było by mowy 2 sniadanie zjadła bym musli a nie musli i owoc nie wiem może to ja przesadzam 10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg jeszcze tylko 32kg jak się nie da jak się da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Rzeczywiście sporo coś tego jedzenia, ale jeśli tak kazała dietetyk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 23, 2012 AGUILERA no to jest jedzenie na 1100/1200kcl:-/ ale jak dla mnie to zabyz duzo:-/ aby dojść do swojej wagi (54kg) to ja pierdole jak mam się meczyc ponad 9mies. Mam sie do niej udac za 2,3 mies wiec 2mies jeszcze będe jeść normalnie a potem zobacze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 23, 2012 ilościowo sporo, ale kalorycznie akurat. spójrz na to w ten sposób, że jak będziesz najedzona to mniejsza szansa na zachcianki typu czipsy, czekolada czy inne niedozwolone rzeczy, a bilans kaloryczny i tak ujemny, więc powolutku sobie schudniesz (tak ponoć najzdrowiej) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 23, 2012 za dużo tego:) jutro ide na diete 2 dni kefir, 2 serek biały, 2 jajka, 2mięso, 2 warzywa:) 10 sni a podobni duzo mozna zjechac któras ze mna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 23, 2012 znalazłam na innym topiku, az sie popłakałam, obejrzyjcie, naprawdę warto!!! http://www.fighttube.pl/video/2843/Nigdy_Ale_ To_Nigdy_Nie_Poddawaj_Sie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Obejrzałam i polecam również :)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 25, 2012 ech, moja waga nie drgnęła, ale zaczynam mieć to fajne uczucie płaskiego brzucha o poranku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 25, 2012 kiwi- jak będziesz ćwiczyć do tego co powiedziała ci dietetyk będzie ok, naprawdę! Ja odkąd więcej jem zaczęłam chudnąć! :) Mniej więcej tak jak ci pani dietek kazała jadłam.. a wcześniej mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 25, 2012 kupiłam własnie wage :P zwarzyłam sie iiiiiiiiii... 92,2 ale nie naczczo :( jutro się zwarze rano:P ale juz wiem że cos spadło bo skoro po 2ch sniadaniach i w bluzce jest mniej to musi byc na minusie około kilograma jak nic :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 25, 2012 JA dietkę trzymam dobrze :) Nie mam na razie spadków (dziś ważenie). Ale za to mam okres i boliiiiii mnie brzuch jak cholera :( zawsze się muszę tak namęczyć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Kiwi, trochę trzeba cierpliwości zanim waga coś ruszy :) NIektórzy błyskawicznie tracą kilogramy na początku, a niektórzy muszą się naczekać ale później jak lawina spadają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 25, 2012 ja juz odpusciłam taka diete... ide na rozsadek:) bede jeść 1000kcl minimum, postaram sie i dodam to co mi kazał diettetyk:) dzis gotuje sobie zupke meksykanską ( kalafior, papryka, mieszanka chinska, piers i UWAGA!!!! 3 małe ziemniaki na cały garnek heh ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 26, 2012 i bardzo dobrze kiwi, nie jesteśmy grupą pro-ana ;) lepiej odchudzać się zdrowo i rozsądnie :) a w temacie zakupów grupowych, u mnie w mieście pojawiła się taka okazja - http://www.groupon.pl/deals/krakow/infinity-fitness/9752729?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_239&a=399 - obadajcie sobie ile można zaoszczędzić. u góry można wybrać miasto i szukać tego typu obniżek u siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 29, 2012 i wątek zdechł. szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Nieeeeeee! Ja jestem cały czas, tylko nikt się nie odzywa i tak nie chciałam pisać sama do siebie :) :) Jak tak odchudzanko? U mnie pełną parą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 29, 2012 HALOOOOO HALOOOOOO HALOOOOOO Wracać tu do mnie moje kochane, odchudzamy sie dalej. Ja dziś już zjadłam 520 kcal :) Nie wiem co na obiad :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 30, 2012 u mnie dalej spadku wagi ani widu ani słychu, ale zarys mięśni na rękach dostrzegam :) takie tam małe pocieszenie, ale widzę że coś dobrego z cielskiem dziać się zaczyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 30, 2012 w ogóle, AGUILERA, po tym spadku 15 kilo nie zwiotczało Ci ciało? ja mam skłonności do rozstępów niestety, i tak się zastanawiam w jaki kosmetyk ujędrniający(?) byłoby najlepiej zainwestować. nie jestem fanką smarowania ciała balsamami, bo zwyczajnie nie mam na to czasu, ale może byś poleciła jakiś dobry kosmetyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stinkypinky Napisano Sierpień 30, 2012 Hej dziewczynki moge sie przylaczyc>:)zgrublam oststnio i strasznie sie z ty czuje..ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stinkypinky Napisano Sierpień 30, 2012 ZAczelam od wczoraj bo juz nie moge na siebie patrzec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Sierpień 30, 2012 nasz wątek co jakiś czas przymiera (głodem? :D), także stinkypinky witamy u nas! niech coś się zacznie w końcu dziać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stinkypinky 0 Napisano Sierpień 30, 2012 zaczernilam sie:P:) musze schudnac bo nie wlaze w zadne jeansy buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stinkypinky 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Zamierzam mniej zrec i tylko zdrowe rzeczy bialko,warzywka,chleb tylko ciemny.,no i zaczynam jezdzic na rowerku dzis 23 min hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 30, 2012 dziewczyny przenosimy się na ten wątek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5163625&start=4260 , tam się troszkę ożywiło a ja tam osiągnęłam cały mój wynik :) :) ZAPRASZAM W IMIENIU AUTORKI :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach