Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGUILERA

CHCĘ MIEĆ PIĘKNE I SZCZUPŁE CIAŁO!!! ODCHUDZAMY SIĘ!!!

Polecane posty

Gość lajla90
Pewnie,ze mozna, ale chcialam ostatni weekend przed dieta sobie pofolgowac. Zwlaszcza,ze za tydzien ide na wesele(mam nadzieje, ze zmiescze sie w sukienke :D), gdzie bede musiala odmowic sobie wielu smkolyków, ja uwielbiam jesc.

Gość nieschudnięta_jeszcze
o, coś się dzieje na wątku, fajnie :) dzisiaj zaczynam od kawy z mlekiem. za chwilkę 3-4 kanapki wasa light z filetem z indyka, sałatą i ogóreczkiem, co za dnia jeszcze nie wiem, ale na wieczór ostry trening na siłce ;)

Postanowilam ze najlepszym wyjsciem bedzie jest raz ze mż dwa wrocic na fitness. W przyszlym roku wychodze za maz i chcialabym dobrze sie czuc.

Witam Was dziewczynki :) :) Cieszę się, że nie opuściłyście topiku szybciej niż na nim zagościłyście :) :p Ja zaczęłam dzień z kubkiem kawy z mleczkiem. Jest to mój niezawodny sposób na poranna toaletę :p :p Po kawie jest 650 ml wody z 3 tabletkami błonnika z chromem a o 9.00 będzie śniadanko. Nie zdecydowałam jeszcze czy zjem owsiankę na mleku czy np.jajecznicę z warzywami na teflonie. Jak myślicie, co się bardziej nadaje na śniadanko? Piękna pogoda wreszcie się zrobiła, więc przewiduję dziś aktywność fizyczną w postaci roweru lub spacerku, zobaczy się. Zaczynam robić chyba brzuszki. Jakieś dwa tygodnie temu zanikł mi zapał do orbitreka (pół godzinki) i A6W (chociaż już przekroczyłam 25. dzień). Chwila bez motywacji i gotowe. Dlatego metodą małych kroczków, od dziś brzuszki. Na początek tak z 50 wystarczy chyba, nie?

Gość poszukiwaczkaa
brzuszki to trochę mało... rowerek, rolki, wszelkie aeroby jak najbardziej, ale same brzuszki tylko wyrobią mięśnie, raczej nie pomogą spalić tłuszczu - wiadomo, mięśnie ważne, ale na otłuszczonym ciele nie będzie ich widać. w ogóle, myślałyście o wczasach odchudzających może? w jastrzębiej górze primavera coś takiego organizuje i odchudza metodą montignaca, czy ktoś już próbował? ile można schudnąć podczas takich dwóch intensywnych tygodni?

Nigdy nie korzystałam z czegoś takiego, po pierwsze nie stać mnie na takie wczasy a poza tym wierzę w siebie, że sama umiem sobie poradzić z moim problemem :)

Aguilera popieram Cie . Ja dzis zjadlam jajko na twardo , dwa plastry pomidora. Na drugie sniadanie sliwki i morele . Pozdrawiam ;-)

Witam :) Dzięki za wsparcie :) Jarano zjadłam serek wiejski i grapefruit'a :) Na drugie o 12.00 zjadłam zmiksowany jogurt naturalny z bananem, odrobiną mleka 0.0%, chudym twarożkiem i dżemem truskawkowym ( NISKOSŁODZONYM :P ). Na obiadek zamierzam zjeść warzywa na patelnię. Bez rybki i mięska bo nie mam dziś jakoś ochoty na jedzenie (na szczęście) :) :) Jednak dziś będzie basen :) W taki upał przyda się troszkę popływać :)

mój bilans - rano 4 kromki wasa light z piersią z indyka i jajkiem na twardo, do tego kawa z mlekiem bez cukru. drugie śniadanie - płatki pełnoziarniste z owocami z jogurtem truskawkowym (wyjątkowo, zwykle pijam naturalny). a teraz serek wiejski z połową pomidora i dwoma plasterkami piersi z indyka. zjem jeszcze jabłko i może jogurt z otrębami, a wieczorem trening i do spania :)

Gość sasazascxz
wasa nie jest taka dobra na diete

Polecam jakiś owoc, jeśli nie jadłaś jeszcze obiadu, ale za nic w świecie nie poddaj się tej chęci na kaloryczne jedzenie :)!

Ja na obiad zjadłam zupę ogórkową z parówką :) zupka orzeźwiająca :) Opuszczam Was, idę na basen się troszkę poruszać :) :p

Dobry wieczor , jak sie trzymacie ? Aguilera jak bylo na basenie ? Ja odpoczywam po pracy, mysle sobie ze uda mi sie isc od wrzesnia na basen i fitness .

Ja się trzymam baaaaaaaardzo dobrze, moja aktywność na basenie daleka od ideału, ale zrobiłam 40 długości toru, więc nie jest tak źle :) Jutro przed nami kolejny dzień dietkowania, oby nam szło tak dobrze jak do tej pory :) :) :) A i ja mam też ustalony termin odnośnie ważenia się, czyli w soboty, więc zrobię wszystko, by być miło zaskoczoną :) :D :D

warzyłam sie dzis i wydaje mi się że waga stoi w miejscu bo jak sie warzyłam 15 to chyba było 92,6 o ile dobrze pamietam a dzis sie warzyłam w przychodni i było dokładnie kilo wiecej czyli 93,6kg ale wiadomo dzinsy, bluzka tez troche warzą do tego wypite płyny bo warzyłam sie po 10 wiec nie naczczo... chyba waga staneła w miejscu Dzień miałam udany z małą w piaskownicy wieczorem chyba ze 2godz siedziałam dzień dzis dosc aktywny non stop od rana do wieczora :) z młodsza dzis tez po lekarzah biegałam wiec ciagle ruch :P

Nie sugeruj się taką wagą! Po pierwsze- UBRANIE. Poza tym najbardziej miarodajna jest waga rano, po wyjściu z toalety i nago. Ja bym Ci spokojnie ujęła z 2 kg. I nie ma mowy o żadnym zastoju :)

AGUILERA jutro musze isć po wage bo moja znów szlag trafił:-/ ostatnio nie działała okazało sie ze bateria była zła mimo ze nowa i zapakowana :-/ kupiłam 2ga i działała a teraz znow jest tak ze działa zera sa ale nie warzy i o huj tu chodzi z ta waga???:-/

No jak już takie cyrki Ci odstawia, to zakup sobie jakąś nową :) ja w biedronce ostatnio nawet kupiłam za 29.99 zł :) :D i świetna jest powiem Ci :) :D

nawet nie wiedziałam ze była :-/ powiedz mi bo ja jeszcze az takiej wiedzy nie mam co do wegli :-/ o co chodzi z tym nie łączeniem węgli, przeciez węgle ma wszystko:-/ co mam z czym jesc aby wegli nie łączyc:-/???

Tutaj chodziło mi głownie o to, żeby nie jeść owoców na noc, bo zawierają cukry proste, które podczas snu, organizm zamienia w tłuszczyk :/ Ja nie stosuję się jakoś do zasady z diety NIEŁĄCZENIA, ale niektórzy to robią. Mi wystarczy liczenie kalorii, bo razem z niełączeniem, to chyba bym już zwariowała :D :) :D