Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalskakk

Niedopasowani fizycznie- miesiac znajomosci... NIE KOCHA MNIE ?

Polecane posty

Gość rafalskakk

Facet po mieśiącu znajomosci wyznał mi, że jestem dla niego tak atrakcyjna że wykanczam go psychicznie.. on mieszka z rodzicami ja tez. Wiec do zblizenia nie dojdzie.. on jednak chce mnie piescic, i nie moze zrozumiec ze ja przez te pieszczoty świruje bo nie ma nic wiecej..

Gość To w krzaki i ogień!
:)

Gość rafalskakk
a może ze mną jest cos nie tak.. może teraz tak szybko sie bzyka..mam chyba nienormalne kolezanki co po roku śpią z facetem albo po slubie.. chyba zle trafiłam

Gość rafalskakk
dziewczyny, wypowiedzcie się!

Gość rafalskakk
jestem cnotką bo wierze,ze dziewictwo to piękny prezent i chcę go dać tylko mężowi

Gość do szkoły matoły
Co ma do tego wszystkiego o czym piszesz fizyczne niedopasowanie, skoro o tym nie ma mowy, bo nie kochaliście się jeszcze? Co ma do tego wszystkiego czy Cię kocha, bo również nie pojmuję twojego rozumowania? Normalne, że on świruje, czego nie rozumiesz? Nie może i to go strasznie frustruje. I będzie o tym chociaż gadał ciągle, chociaż to i tak mało zmienia. Co ci dziewczyno nie pasuje i co ci jeszcze wytłumaczyć?

Gość dodapieknamauroda
jezu jak ja bym chciala uslyszec od faceta ze taka jestem dla niego pociagajaca.

Gość rafalskakk
to, że nawet nie zapytał mnie czy chce po miesiacu znajomosci sie odrazu bzykac albo cos wiecej.. pozatym seks z miłosci a nie z pociągu.. nie chce byc przelecona.. nie lubie pieszczot bez 'wejscia', bo dostaję wariacji.. albo seks albo normalny kontakt bez pieszczot wielkich. On twierdzi, że jak nie bedzie mógł mnie ogladac nagiej i piescic to pewnie z nami koniec

Gość rafalskakk
czuję się jak w jakimś szantażu, a nie fazie zakochania..

Gość do dodapieknamauroda
i cóż z tego że powie ... między nami była taka chemia że leciały iskry fajerweki się skończyły a ja pozostałam na zgliszczach :(

Gość rafalskakk
no własnie boje się, że on chciałby mnie miec dla seksu i odreagowania po pracy co jakiś czas... nie czuję się pewnie w swoim ciele, a on chcę mnie kochac..

Gość dziewczynapyta
Nie daj się. Mnie po miesiącu bycia razem chciał seksu , nie zgodziłam się to mnie zostawił.

Gość rafalskakk
wypowie się ktoś jeszcze?