Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbvuga

czy po odstawieniu tabletek trudno zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość jbvuga

mam roczna corke i jeszcze 2 op tabletek i chcemy starac sie odrugie ale nie wiem czy szybko nam sie to uda.Jak u was bylo?biore je 11 miesiecy

Gość jbvuga
to super:) o pierwsze staralismy sie ok roku a tabletek nie bralam przed tym

Gość smazone czerwone pomidorki
kochana na tylko 'zmienialam' tabletki na inny rodzaj i mialam miesiac przerwy pomiedzy 1 a nowa paczka i zaszlam! :D w moim przypadku bbb latwo

Gość dsssssssswwww
Ja odstawiłam w czerwcu, zaszłam w grudniu, ale mąż był często na wyjazdach i kochaliśmy się rzadko, także patrząc na częstotliowść seksu to według mnie zaszłam bardzo szybko.

Gość madziulah
bardzo łatwo. Ja odstawiłam tabletki w styczniu tego roku. Odczekałam do połowy lutego i w drugim cyklu starań zaszłam w ciąże:)

Gość z pierwszym dzieckiem
odstawilam w lutym,w kwietniu bylam w ciazy,z drugim dzieckiem odstawilam w maju,a w czerwcu bylam w ciazy za pierwszym razem po 6 latach brania tabletek,za drugim po 1.5 roku brania

Gość Adelle_6
Kurcze, ja to się dziwię kobietom, które już tak szybko po pierwszym dziecku chcą znowu przez to wszystko przechodzić: ciąża, poród, połóg, wracanie do dawnej wagi, a jeszcze do tego trzeba cały czas się pierwszym dzieckiem zajmować, przecież jest bardzo małe. No ale życzę powodzenia. :)

Gość ingvipodg
bo chcę mieć 2 do 30stki i aby dzieci nie różniła duża przerwa wiekowa.od początku w planach mieliśmy dwójkę.

Gość ingvipodg
no i ciaze przechodzilam bardzo dobrze,tak jak i połóg ktory trwal z reszta krotko,w ciazy przytylam 10kg a po 50kg tak jak i caly czas waze,no i teraz z wychowaniem to pikus gorzej jak wejdą w wiek 12 lat

Gość NiuniMama
Wszystko zależy od organizmu kobiety. Mam dwie dobre przyjaciółki, jedna zaszła w ciążę 4 m-ce po odstawieniu tabletek, druga stara się od 3 lat i nic... :(