Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalaa888

czy czekanie z seksem jest dobre dla związku?

Polecane posty

Gość tralalaa888

mowi sie,ze facet szanuje to czego latwo nie dostanie ale czy naprawde jesli lubi kobiete i seks bedzie wczesnie to cos sie zmieni w ich relacji? Nie mowie ze po tygodniu,ale po dwoch miesiacach na przyklad

Gość szczerbata Mariola
to zależy od przyczyn czekania:D znam takie co czekają bo wcale sexu nie lubią a nie chcą stracic faceta i potem kicha .

Gość s.Fiutcjanta, furtianka
dla związku, niewiadomo, ale dobre dla prostytutek w agencjach towarzyskich

Gość sdsdfdsgdfh
ja zawsze mysle, ze lepiej nie dawac niz dawac bo to ty wiecej ryzykujesz jako kobieta (np. ciąża). a ze facet nie bedzie cie szanowac to jest pewne, prawie zaden nie szanuje swojej kobiety, takiej ktora mu daje bez slubu i mieszka z nim na kocią łapę, rzadkie są wyjątki.

Gość tralalaa888
ja lubie,ale chce zeby mnie lubil i chcial ze mna byc,nie dla seksu,wiec moze przekonam sie czy mnie lubi jak każe mu czekac?

Gość tralalaa888
sdsdfdsgdfh co ty gadasz,teraz wiekszosc zwiazkow jest bez slubu a seks ludzie uprawiaja

Gość prawictwo pospolite
o ty wiecej ryzykujesz jako kobieta (np. ciąża z tym sie nie zgodze .. Kobieta ma kilka otworów ktore mozna wykorzystać i tylko jeden moze powodowac ciąże ..

tak będzie szanować, w towarzystwie nazywać flanelcia, a nie szmata i przed wyjściem kopa w dupsko a nie ryj bo widać będzie śliwkę pod okiem.

ale szef z przyszłej pracy dostanie i to klka razy

Gość do szkoły matoły
Jasne, prawda jest taka, że to nie ma w ogóle żadnego znaczenia.

Gość AngelIris
Lepiej czekać. Za każdym razem,kiedy nie zaczekałam,to później się wypalało od razu. Gdy czekałam,koleś ubostwiał mnie i szanował.

Gość AngelIris
Lepiej czekać. Za każdym razem,kiedy nie zaczekałam,to później się wypalało od razu. Gdy czekałam,koleś ubostwiał mnie i szanował.

a za chwilę sperdał aż się za nim kurzyło

Gość do szkoły matoły
A ja czekałam, a mimo to nie było szacunku, prawdziwej miłości. A z chłopakiem, z którym jestem 3 lata, który mnie kocha w końcu na prawdę, planuje ze mną wspólne życie poszłam do łóżka po 3ciej randce. Dlatego uważam, że to nie ma kompletnie żadnego znaczenia.

tralalaa888 mowi sie,ze facet szanuje to czego latwo nie dostanie Jeżeli Ty sama nie będziesz się szanowac, to wierz mi , nikt nie bedzie Cię cenił za ten nienaruszony kawałek błony dziewiczej :O🖐️ ale czy naprawde jesli lubi kobiete i seks bedzie wczesnie to cos sie zmieni w ich relacji? Nie mowie ze po tygodniu,ale po dwoch miesiacach na przyklad To się zmieni , że będą się także seksic :P

Gość krzyzem pomachac pare
do szkoły matoły głupoty piszesz ze planuje ale nie z toba tylko z ina znam takie pary byli razem 4 lub 7 lat nawet dziecko i co kopnoł w dupe bo zakochał sie w inej i ślub kościelny brali