Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takemniczaona2121

brak seksu z partnerem..,

Polecane posty

Gość Takemniczaona2121

Witam mam pytanie poniewaz jestem w zwiazku 3 Lata I od jakiegos czasu w gole nie Kocham sie z Moim partnerem powiem szczerze ze co niedziele tylko.. I to tak na sile bez checi.. Ciagle o brak intymnosci zwala Ciezka praca. Moze On ma kogos ? Ze tak jest... I jestem atrakcyjna kobieta takze dziwi mnie to nudze mu sie Moze juz ? :(

Gość dyzioll
w niedziele po sumie czy przed suma?

Gość seksuololog
Daj fotke.

Gość Takemniczaona2121
Nie rozumiem z ta suma.. A obiady gotcha mu jak Najlepsze I jak tylko Potrafie.

Gość Takemniczaona2121
Gotuje*

Gość jaznamprawwde
Gość ma Cie w doopie rozumiesz? Jasne to jest dla Ciebie? Więc pakuj walizki i zmykaj od niego w podskokach. Ale pewnie jesteś naiwna jak większość lasek, zostaniesz z nim i skończy się albo patologią albo rozwodem:) Paaaa

Gość DyzioI
gotuje mu pomysl na i zupke z kubka knorra;)

Gość kutalopura
Nie podobasz mu się, ale jest z Tobą bo ma z kim wyjść, gotujesz mu, pewnie sprzątasz, itd. Sam bym się poświęcił na seks 1 raz w tygodniu z pasztetem za dobre obiadki:)

Gość Takemniczaona2121
:( Dzieki

Gość wiśniowa^^
zrób sobie sama dobrze :D

Gość kutalopura
Jak z nim nie zerwiesz w ciągu 24 godzin to nie wchodź już na forum po porady, skoro nie chcesz ich wykorzystywać. A jak zerwiesz to daj znać jak się bronił.

Gość DyzioI
Nie ma wojska i takie cioty sa.Nie umieja gotowac,sprzatac,prac,prasowac.W ami wszystko bylo proste!

Gość Takemniczaona2121
Dzieki Dzieki za wsparcie typowe polaczki :( I za rady.

Gość DyzioI
moze pogadaj z nim o tym,a nie tu z tymi szmatami.

Gość Takemniczaona2121
Dzieki Dyziol chcialam sie tylko poradzic ludzi ktorych nie Znam skad tyle naiwnosci w tych ludziach...

Gość karmelova Lady
Nie "typowe polaczki" tylko taka prawda:) Zgadzam się z poprzednikami w 100%, a jak nie możesz tego zrozumieć to się z nim męcz. Typowa "tępa dzida" z Ciebie za przeproszeniem.

Gość Takemniczaona2121
Dzieki Dyziol chcialam sie tylko poradzic ludzi ktorych nie Znam skad tyle naiwnosci w tych ludziach...

Gość Dżulajus Cezarus
A to chodzi o seks - ruchy posuwisto-zwrotne, czy o to, że na Ciebie nie patrzy pociągającym spojrzeniem, że nie przytula, że nie głaszcze Cię po brzuszku, że nie całuje Cię - wszędzie, że nie mówi jaka to jesteś dla niego śliczna, że nie pragnie bliskości?

Gość nie mam dobrej wiadomości
Szczerze? Ja tak miałam kiedy uczucie się juz wypaliło... :( Zero chęci, robiłam wszystko, żeby tylko to odwlekać w nieskończoność. Bo ciężko było powiedzieć, że już nie kocham. Nie ma znaczenia, to że jesteś atrakcyjna, bo to nie o to chodzi. Przykro mi :(

Gość Takemniczaona2121

Gość Takemniczaona2121
Spoko..

Gość DyzioI
to jebany kafeteryjny jad,od szmat ktore tu siedza.facet sluzy im tylko za bankomat.Chcialyby aby chlop wszystko za nie robil,a one beda sie kurwic i zalic ze nie ma dla nich czasu.

Gość Takemniczaona2121
Karmelowa a wiesz co to znaczy tepa Dzida? Najpierw wejdzie w encyclopedia a potem sie wypowiadaj bo w Tym momencie to Ty jestes tepa. Pozdrawiam Dzido.

Gość facet 126p
Ja jestem facetem i miałem tak samo, tzn. najpierw seks codziennie, a po 2 latach raz na 2 tygodnie, niechętnie, z przymusu. W końcu zrozumiała, że jej nie kocham:( I związek się skończył. Jesteśmy szczęśliwsi bez siebie, to nas męczyło. Widać autorko, że jesteś młoda i nie znasz się ani na życiu, ani na psychologii. Moja rada: odejdź od niego. Z resztą każdy Ci to mówi. Pozdrawiam

znudzilo mu sie takie nonstop dysdanie jednakie co noc , zamontuj rurę w mieszkaniu , kup erotyczna bieliznę i zatancz mu taniec erotyczny....zanec go jakos. albo plakat Ruhanny czy Dody powieś nad Waszym łózkiem małżeńskiem

Gość Takemniczaona2121
Przestan tu nie chodzi o Sliczna Piekna , nie mam 18 lat jak polowa dziewczynek Tutaj I nie znaja zycia Bo Prawie nic nie przezyly w zyciu. Tutaj mi chodzi raczej o stosunek I traktowanie Danej osoby.

Gość Takemniczaona2121
Ferdynard hehe... Oczywiscie

Gość DyzioI
Bo trzeba dbac o ogien w zwiazku i lozku:)