Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kessilena

facet w delegacji-ciąża!!!

Polecane posty

Gość kessilena

hej...mam taki problem....staramy sie z moim TŻ o pierwsze dziecko....tylko ze nasz problem jest taki ze bez owocnie z takiego prozaicznego powodu iż mój luby przcuje w delegacjach i jest za granicą 5-6 tygodni natomiast jak zjedzie juz do domku to jest w nim góra 2 tyg i tu jest problem,bo jest nam bardzo cieżko trafić na dni płodne....to jak strzał jden na milion....i tu moje pytanie,czy któraś z was była w podobnej sytuacji,i czy jest możliwość takiego przestymulowania mnie farmakologicznie przez lekarza...zeby owulacje wywołać na własnie ten czas kiedy mój TŻ będzie w domu i kiedy będziemy mieli szanse zadziałać?prosze was o wypowiedzi....nasza sytuacja w zwiążku z jego pracą...jeszcze przez długi czas niestety nie ulegnie zmianie...tracimy nadzieje....

Gość Perw w przelocie XV
A masz kogoś kto się Tobą zaopiekuje jak już w tę ciążę zajdzie. Potem poród też będziesz sobie ustawiać akurat na ten czas, kiedy będzie w domu? :o

Gość kessilena
nie po to pisałam żeby ktoś mi ubliżał....4 lata jesteśmy razem.....dba o mnie juak może....a ze tak nam sie życie ułożyło a nie inaczej to nie wyklucza jedno drugiego.....bycia rodzicami.....prosze o rade,a nie o kretyńskie i nieprzemyslane teksty.

Gość ale o co Ci chodzi
kessilena ? przeciez nikt Cię tu nie obraża, ani żadnych kretyńskich głupot nie wypisuje, a Ty odrazu agresywnie

Gość kessilena
chyba zrobię to z listonoszem, albo inkasentem z elektrowni

Gość kessilena
zadałam pytanie.....ale odpowiedz odbiega od tematu....nie pytam nikogo co bd potem.....temat dotyczy czegos całkiem innego.

Gość ale o co Ci chodzi
to idz do lekarza i jego o to zapytaj, a nie na forum sie wyżywasz

Gość kessilena
co za baran sie podszywa...z listonoszem...kretyństwo!!!!stare i oklepane!!!!

Gość niuu
No to idź do lekarza i zapytaj go o to.

Gość Taki ... to
TŻ...to może ślub najpierw wez bezbożnico.

Gość taka jedna niedobra
Właśnie lekarz ci najlepiej powie. Chociaż nie wiem czy jest sens kombinować, bo możesz tylko bardziej namieszać. Mojego męża kuzynka miała męża za granicą i przyjeżdżał na 2, 3 tygodnie co 3 miesiące. Ona też tam czasem jeździła i po roku im się udało.

Gość camerun
ruchaj się z lekarzem :classic_cool:

Gość kessilena
do-Taki ... to mój slub to nie tewój interes...a moja i tylko moja sprawa....my dobrze zyjemy bez niego...i nic ci do tego!!!!!

Gość kessilena
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość niuu
no właśnie też pomyślałam ze najłatwiej byłoby gdybyś ty do niego pojechała w tym czasie.