Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kara_kara

zadzwonić do niego czy nie?

Polecane posty

no tak z 5 tygodni najpierw w ogóle się nam się zgrywało, a potem już co kilka dni i teraz o :(

Gość malgallll
A to już inna sprawa jest.Ale powiedzieliście coś sobie-że próbujecie?,że chcecie się spotykać?? Bo jesli nie to chyba przestało mu się podobać.I tym bardziej bym nie zadzwoniła.

Gość znajoma znajomego
Jak masz do niego jakąś sprawę albo chęć się dziś spotkać to dzwoń i nie czekaj. Bez przesady, jeśli przez to facet miałby przestać chcieć się z Tobą widywać to coś z nim nie tak. Chyba że chcesz być tylko na jego zawołanie to okej...

Gość malgallll
Nie , to nie tak.Potem jak on ma czas to ja nie mam i musi poczekać:)

Gość znajoma znajomego
Hehe pisałam do kary_kary ale spoko:D Czy wszystko musi opierac się na takich gierkach i manipulacji? Nie można zwyczajnie robić tego, na co się ma ochotę, kiedy ma się ochotę i z kim się ma ochotę bez stosowania wyżej wspomnianych? Tylko wciąż zastanawianie się, czy aby to nie za szybko, może teraz jego kolej, niech on się pierwszy odezwie choć paluszki świerzbią, to on powinien mnie przeprosić pierwszy nie ja jego etc. Świat stanął na głowie, czy prościej nie byłoby przyjemniej? Czego się bać? Dlaczego się obawiamy, że coś zrobimy nie tak? Czy aby nie właśnie przez te chore gierki i kalkulacje?