Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sestiaa

dieta mz prosze o przykladowe menu

Polecane posty

Gość sestiaa

ja chyba zawsze zamiast mniej jesc jem wiecej poda ktos takie menu co jecie i ile razy dziennie/ bardzo dziekuje za odzew

Gość seeta
zaraz podam tylko mam problem z netem

Gość seeta
mamay 3 posilki sniad-obiad-kolacje do tego 2 przegryzki i masz 5 posilkow np 1(sniad-podstawa dnia)-platki z jog/owsianka/kr razowca z dod 2-owoce(np 2 jablka. banan, 2 mand, pom-do eyboru)/jogurt/jakis serek/zupa 3-(obiad)miesko z warz/mak z warz/salatka jakas/zupa/ryba 4-znow jakis owoc/ warzywko/ szkl soku 5(kolacja)-satatka/miesko/ryba oczywiscie do wyboru nie wszystko na raz

Gość fvbc
Dieta mż. Mnie się zawsze wydawało, że mniej żreć to jest mniej żreć. I tutaj już nie trzeba żadnego jadłospisu. Jaki problem duży talerz zastępujesz małym i zapełniasz go. Masz mniejszy obiad z wrażeniem, że taki sam jak zwykle. Zjadasz dwie, trzy kanapki to obcinasz o połowę. Nie podjadasz dziwnych rzeczy pomiedzy posiłkami i jest mniej żreć. Jeśli chcesz już jadłospis to raczej to nie powinno się nazywać mż tylko zdrowsze, a najlepiej niskokaloryczne dania, które pomogą mi schudnąć. Albo jak jeść żeby zrzucić.

Gość sestiaa
no wlasnie o o mi chodzilo jak jesc mniej dzieki posaram sie zasapic duzy alerz malym :)

Gość wystarczy jeść mniej o połowę
mniejsze porcje i więcej ruchu