Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYNEWWORK1

SZUKAM PRACY=PODPOWIECIE:)

Polecane posty

Gość MYNEWWORK1

hej! topik skierowany do warszawiakow lub podwarszawiakow:) moze i dziwne miejsce na szukanie pracy ale kazdy sposob jest dobry:) jak w temacie-szukam pracy. nie licze, ze ktos z was(obcych ludzi) zalatwi mi prace bo i z jakiej racji. bardziej zalezy mi na tym abyscie byc moze podpowiedzieli gdzie moglabym zlozyc cv. tylko czesc ofert pojawia sie w serwisach ogloszeniowych wiekszosc pracownikow szuka pracownika poczta pantoflowa. byc moze slyszeliscie o czyms dla mnie. o mnie tak w skrocie: -wykszt. wyzsze kierunek zarzadzanie -kilkuletnie doswiadczenie w handlu detalicznym i hurtowym -samodzielne prowadzenie biura oparte wspolpraca z ksiegowa -podpisywanie umow -kierowanie i ustalanie grafiku kilkuosobowego zespolu -rozliczenia transakcyjne gotowkowe i bezgotowkowe (mozna mi ufac:)) -rzecz jasna znajomosc wszystkich sprzetow biurowych, profesjonalna obsluga klienta, umiejetnosc negocjacji itp -znajomosc programow dla firm (wprowadzanie danych itp...) oraz programow kredytowych -prawo jazdy kat. B -dobra prezencja (proporcjonalna i ladna-sory za szczerosc ale to teraz podobno wazne:)), komunikatywna, pogodna (nie krzywie sie gdy trzeba zostac dluzej:)) ogolem szukam pracy biurowej za wiecej niz najnizsza krajowa ale bez przedasy nie wymagam 5.000, w WARSZAWIE najlepiej praga, rembertow ewentualnie centrum (te strony z racji utrudnien komunikacyjnych). nie koniecznie w handlu, moze sie przekwalifikowac. dodam, ze nie stracilam pracy nie zostalam wyrzucona dyscyplinarnie czy cos tego typu. firma bedzie teraz funkcjonowac w innym rejonie gdzie ja nie moge sie przeprowadzic. za ewentualne odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam.

Nio kryzys jest;) A jestes juz w warszawie? Czy jestes wogole z Warszawy?

Gość MYNEWWORK1
DODAM, ZE JESTEM MLODA OSOBA (do 30 troche mi brakuje) bo wiem, ze niektorzy na to patrza. z tym kryzysem to sama nie wiem- np w mojej firmie kryzyzu nie bylo wrecz przeciwnie.

Gość MYNEWWORK1
LYNETTE nie zwolnilam sie ani mnie nie zwolnili. zmienia sie miejsce siedziby firmy, szef chcial abym zostala:)

Gość strefazawodowa
z tego co piszesz to kwalifikacje masz dobre- powinnas cos znalesc. ale fakt wiele ogloszen wogole sie nie pojawia bo jak napisalas pracownik szukany jest poczta pantoflowa. pochodz po interesujacych cie firmach, zostaw swoje CV.

Gość bhp321
haha to sobie szukaj i tak nic nie znajdziesz:D