Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem ... :(

Czy mam cere naczynkowa? Już nie wytrzymuje

Polecane posty

Ciągle przez silne słońce , wzrost temperatury, wysiłek nawet nie za duży, zmiany temp ( np jak na dworze jest chłodno a wejdę do ciepłego pomieszczenia) od razu cały owal twarzy mam czerwony jak u buraka. Poprostu w ciepły dzień jak np teraz wstyd wyjść do ludzi bo na tym upale robię się czerwona i do tego "leje" mi się pot z twarzy. Mam już tego dosyć :(

Gość jaq
masz rumień. poszukaj jakiś kremów. można to próbować usunąć u lekarza, ale nie wiem czy to pomoże coś. opinie są podzielone.

A ten rumień to właśnie przez te pekanie naczynek tak?

Gość jaq
taka Twoja uroda. Ja mam naczynka, ale nie mam rumienia, inni mają rumień a nie mają naczynek. Naczynka dopiero później Ci pękną z tego rumienia. poczytaj sobie o rumieniu i pielęgnacji cery naczynkowej.

Dziękuję:) zaraz poczytam. Poprostu czasem to mi wstyd do ludzi wyjść . Bo od gorąca jestem czerwona od czoła po brodę. Całą twarz. Żeby to były tylko zwykle zarozowienie na policzkach to bym się cieszyła. Lubię lato a nie mogę się z niego cieszyć. W tym okresie zawsze najgorzej jest. Chociaż cały rok się z tym mecze zawsze. Bo od wysiłku też zaraz mi to wychodzi. Tak jak wyżej napisałam :(