Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polam polakowi wilkkieem

Przyjechalam z chlopakiem chinczykiem do Polski, żeby mu pokazać

Polecane posty

Polske, bylismy w Trojmiescie, Wawie, Krakowie, w gorach..... Na kazdym kroku slyszalam jakies rasistowskie komentarze, np konduktor w pociagu pytal "a ten zoltek ma bilet?", jakies dzieci wolaly "patrz mama chinczyk!!" i pokazują łapą jak na jakiegos dziwoląga , ze 2 razy uslyszalam od obcych na ulicy, ze jestem dziwka bo ide za reke z azjata, w barze siedzacy obok komentowali "patrz chinczyk je kebaba! pewnie z psem w srodku! chinczyk zrob mi spodnie!", nawet w hotelu przy recepcji gdy placilam, za nasz pokoj spytali mnie "ale wie pani ze tam jest podwojne lozko a nie dwa osobne?"..... Okropnie sie czuje,wstyd mnie za Polske, Polakow, tak niemilo czasem bylo, staralam sie nie przejmowac, dobrze ze moj ukochany nie rozumie polskiego:O:O :(:(:(:(:( Jestem z nim 2 lata, mieszkamy za granica za oceanem, gdzie takie zwiazki miedzykulturowe/rasowe sa na porzadku dziennym, on tu przyjachal jak mial pare lat wiec swietnie mowi po ang i wcale nie jest jakis dziwny chinski ....

Gość zxxzzxzxzxzx
Olej to dziadostwo, ja mam żone z Syrii i nigdy bym nie zamienił na Polke, i też mi dogryzają za to. Tak to już jest w tym kraju :D

myslalam ze cos sie zmienilo w PL, przeciez tyle turystow i obcokrajowcow do PL przyjezdza.... a ludzie dalej tacy zacofani,rasisci, chamscy.:(

Gość zxxzzxzxzxzx
Nie nie, nic sie nie zmieniło. Jedyne tolerancyjne w miare miasto to Warszawa, jest ok

co w tym obciachowego?

Gość kachnagreg123
Nic się nie zmieniło w tej materii. Niby coś tam powoli, ale minie jeszcze dobrych kilka lat, zanim Polacy zaczną być normalni. Nie przejmuj się, rozumiem, że było Ci przykro, mi wstyd za moim rodaków niestety. Dobrze, że Twój ukochany nie rozumiał co te durne Polaczki gadają :O

jestem z warszawy, nie z wioski a on nie jest az taki zolty, ma prawie biala skore, jedynie po oczach widac, ze azjta ;)

Gość qwewere
i tak sie rozstaniecie, czemu nie poszukasz sobie polaka?

qwewere - a ty wrozka? :classic_cool:

Gość lols.
najlepiej polaka po podstawówce w szerokich spodniach spod bloku z trzepaka

Gość nifa nifa
1 pytanko czy to prawda ze azjaci maja malego?;> btw polacy sa na ogol zalosni

Gość proekozielona
xzxz cyt.Nie nie, nic sie nie zmieniło. Jedyne tolerancyjne w miare miasto to Warszawa, jest ok dokładnie, tu mozna czuc sie wolnym, no ale tu tez jest wiele pruderyjnego buractwa, zwlaszcza ze wschodu zreszta widac na kafe, jaki tu rasizm panuje nie martwcie sie tym, oni sobie niweluja przez takie zachowanie swoje prostackie kompleksy

Nie ma malego :) W lozku jest super :P

Gość niech zgadnę ta twoja
"Jestem z nim 2 lata, mieszkamy za granica za oceanem, gdzie takie zwiazki miedzykulturowe/rasowe sa na porzadku dziennym" Ale u nas nie ma wielu kultur ani wielu ras. I nigdy nie będzie, bo tu jest Polska a nie Hameryka. Azjata czy murzyn zawsze będą się tu wyróżniać z tłumu, więc trudno żeby to było na porządku dziennym. I to sobie zapamiętaj. A że głupie komentarze robią to na głupotę to już nic nie poradzisz. A dodam że tu nie trzeba być chińczykiem żeby głupio komentowali. Wystarczy być grubym albo mieć tępe spojrzenie.