Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobmm,,,

dziewczyny, facet poradzcie coś prosze.

Polecane posty

Gość pobmm,,,

poznałam tego grudnia fajnego chłopaka, bardzo dobrze wychowany w sumie wcześniej nie znałam kogoś tak miłego i umiejącego sie zachować, wspomne że ma 22 lata i jest inteligentny, jest na studiach pedagogiczych ja 20, wszystko by było fajnie gdyby nie jego dziw ne zachowanie, po pierwszym spotkaniu w grudniu gdy sie żegnał powiedział ''do następnego razu'' długo czekałam na to aż sie odezwie, po ok miesiącu odezwał sie na czacie i na pytanie czemu nie pisał powiedział że czekał aż ja napisze bo myślał że nie pisze nic bo wypadł tragicznie. nie dawno odezwał sie znów by sie ze mną spotkać, i na spotkaniu mi wymiawiał że sie długo nie widzieliśmy i czemu nie pisze, i że chciałby sie częściej widywać :o a co? ja mam tylko sie odzywać? no to dobra... od razu na drugi dzień napisalam mu na maila i tel. do tej pory cisza nawet na czacie go nie ma :o i co byście powiedzieli? bo ja nie rozumiem go... słyszałam przypadkiem że ma dziewczyne jakąś ale nie wiem czy to prawda, nic mi o niej nie mówił...

Gość pobmm,,,
z wyglądu jest przeciętny i uwaga kafeterianki, ma 168 wzrostu :D