Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony babską głupotą

Dlaczego jak mężczyzna spotka się parę razy z kobietą, to ona sobie wkręca,

Polecane posty

że już jest z nim "w związku"? Przecież to idiotyczne jest! Wytłumaczcie mi to, zwłaszcza, że niedawno mój kolega, gej, ledwo taką nakręconą idiotkę wyhamował. Skąd kobietom biorą się takie chore filmy?

az mam ochote zostac gejem jak patrze na te laski, 2 spotkania juz sie chajtac chce

Gość ty, poniżej
W łeb sie puknij! To, co? Po koleżeńsku zobaczyć się z osobnikiem ludzkim XX nie można, bo to zachowanie "jak idiota"?

Gość sam jesteś chory...
i szkoda klawiatury na dalszy komentarz.

i dobrze bede sie spotykal tylko tak, a z facetem sie zwiaze :D

Głupie są te wasze podszywy. Nie macie nic do napisania, to nie piszcie.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
kiedy facet okazuje kobiecie zainteresowanie(proponując spotkania, zadając pytania) czasem zdarza się, że budzi w niej jakieś uczucia - coś w tym dziwnego? jest jeszcze coś takiego jak przywiązanie.. z "Małego Księcia" wiemy, że nie powinno się oswajać czegoś, za co nie chce się brać odpowiedzialności. ze sposobu rozmawiania z ludźmi jesteśmy w stanie wywnioskować, czy są skłonni z nami być, czy raczej niechętnie podchodzą do nawiązywania głębszej relacji. problemy w takich sytuacjach są kwestią braku wyczucia.

i bądź tu mądry... ja spotykałam się z kolesiem, spędzalismy razem czas itp. i to on sobie wkręcił związek po kilku spotkaniach... a ja wyszłam na ta złą i niedobrą, nie zalezy mi itp. itd. wiec to nie tylko baby tak mają kolego sympatyczny;-)

a większość kobiet to niestety desperatki...byle kto się napatoczy, a one od razu wyobrażają sobie jak będą wygladać ich dzieci, czy jego nazwisko pasuje do jej imienia... wiem, że inne babki mnie tu nazwyzywają...ale taka jest prawda niestety

Gość sami się wkręcacie
Panowie, czy wy naprawdę każdą kobietę wrzucacie to jednego wora- że was chce tylko złapać, zaobrączkować i uwięzic na 30 lat? Czy mądra kobieta zwiąże z kims swoje życie, kto jej nie będzie pasował emocjonalnie, intelektualnie, seksaulnie- a będzie tylko nosił spodnie.