Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afuuu

facet sknera - tez takich macie ?

Polecane posty

Gość afuuu

1. Jakis czas temu zaszlismy do buzki z zapiekankami.. wzielam dwie .. dla mnie i dla niego... Za chwile wstal bo mu sie pic zachcialo... wzial sobie piwo a mnie nie zapytal czy chce cos do picia... 2. Siedzial raz u mnie chba tydz.. nie pracowal wtedy.. kupowalam fajki.. jedzenie.. Wystawilam mu na aukcji jego ksiazke.. sprzedala sie... Pozniej jakos sie poklocilismy i kazal mi oddac jego 25 zl.. wzial i pojechal

Nie masz wiecej przykladow? To mozna wytlumaczyc inaczej 1. Zapomnial / jest niegrzeczny 2. Jesli wystawilas JEGO ksiazke, normalne chyba, ze oddajesz mu kase. Inaczej to kradziez. Nie, moj nie jest skapy. Jest raczej oszczedny - wyjatki - jego hobby i JA ;)

Gość afuuu
oczywiscie ze jego.. tylko jak ja bym siedziala u faceta ktory mnie utrzymuje przez jakis czas.. ( kupuje piwo fajki jedzenie) - to ja wstydzilabym sie upomniec o te 25 zl :/

Dziwne trochę może nie spotkałaś jeszcze tego właściwego Niech tylko ten obecny nie wyrobi Ci zdania na przyszłośc o facetach Są jeszcze na tym świecie super faceci

tzn. ja rozumiem i uwazam ze owszem, wypadalo mu sie dolozyc, ale z 2ej strony moze te 25zl bylo mu bardzo potrzebne ;) a zalozyl,ze jak znajdzie prace jakos Ci utrzymywanie zrekompensuje. Albo ze taka pomoc jest normalna w zwiazku. Tym niemniej jednak to, zes mu tych 25zl nie oddala, swiadczy o skapstwie. Twoim :D

Gość afuuu
ja tez ... ale miloby mi bylo gdyby powiedzial... nie oddawaj... choc i tak bym dala... juz taka jestem ... nie oczekuje od kogos by mnie sponsorowal... no ale sam fakt jest mily... Kiedys mial 50 zl przy sobie... poprosilam zeby ze mna sie przejechal do lekarza... oddalil sie od kasy i bilety ja kupilam :/ tak jest czesto kiedy stoimy przy kasie...

Gość afuuu
przeciez napisalam ze oddalam... :/ gosc napisal ze pieniadze wyslal ale nie mialam jeszcze na konic ich... wiec jak kazal mi oddac kase to wyciagnelam z portfela.... ehhh chodzi mi o sam fakt ze sie upomina... preciez ja sama bym mu wyciagnela.. nie zapominam o takich rzeczach.. nie jestm materialistka

Mi nie chodzi o to 25 zeta ale w ogóle o jego postawę. Może powiedz mu kiedyś jak przyjdzie: Idź kup fajki i coś do jedzenia bo nie mam, zapomniałam, nie miałam czasu Ja zechce kasy lub poprosi o jej zwrot czy coś w tym stylu To kopnij go w cztery litery. A jak nie to dla niego normalne jest i Ty też wtedy korzystaj.

Gość afuuu
tak... do specjalisty musialam jechac pociagiem.. jakies 150 km

Gość afuuu
ten post bardziej powinnam zatytuowac - chamski facet :)

Gość DyzioI
do roboty kurfy

pewnie pomyślał że jak Ty chcesz jechać to kupisz bilety :P wkońcu to Ty jego zabierałaś :P

Wiesz, ja rozumiem, ze byloby milo itd., ale akurat wymieniasz takie rzeczy, gdzie niezaplacenie nie jest jakims wielkim faux pas. Prosisz kogos zeby jechal w Twoim interesie = fundujesz mu bilety, w kazdym razie ja tak zawsze robilam. Moze nie jest skapy a niedomyslny lub ma inne poglady niz Ty.

Gość afuuu
tylko ze jak on ma kase to nigdy mi nic nie fundnie.. nawet oranzadke w proszku :\

Skapy to - Ty ciagle placisz i go zapraszasz, on nigdy, ale chetnie zje , pobawi sie za Twoje - Ty mu kupujesz prezenty drogie i przemyslane, a on tanie i na odpieprz, choc stac go - WYMAGA zebys robila mu zakupy, kiedy u niego goscisz, nie odwdziecza sie itd.