Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewnkdewndlewd

facet na ktorym mi zalezy zadzwonił piewrszy raz od dawna ,a ja akurat nie

Polecane posty

Gość ewnkdewndlewd

odebrałam .. tzn nie wiem czy zadzwonił czy wcisnał nr może przez przypadek wiec mu napisałam ,, dzwoniłeś wczesniej? nie mogłm odebrać bo nie slyszałam telefonu" piszemy do siebie czesto bo codziennie ,ale on jakoś nie ma nawyku dzwonić .ale ostatnio co chwile cos do siebie pisaliśmy ( dzieli nas odległośc wiec rzadko sie spotykamy poza tym nie jestesmy jeszcze razem choc spalismy juz 2 razy ze soba ) a teraz on nic nie odpisuje na to,ani nie dzwoni.. nie mogłam poprostu do niego odzwonić niestety bo on ma kogoś na stałe choć twierdzi ,ze jej nie kocha i sie rozstana ...

Gość to musi być UK
"on ma kogoś na stałe choć twierdzi ,ze jej nie kocha i sie rozstana ...|" ---- chyba w to nie wierzysz:O

Gość ewnkdewndlewd
może jestem naiwna ,ale czasem sie łudze ,ze tak zrobi :(

Gość kurcze a tylu fajnych wolnych
facetów jest :(

Gość ja nigdzie nie byłam
no prosze cie... gdzie masz tylu wolnych , fajnych facetów? Bo ja szukam od kilku lat i nic. Czyli pewnie jednak jestem za brzydka i za stara..ehhh

Gość ewnkdewndlewd
odpisał mi przed chwila ,, hej , dzwoniłem bo nie chciało mi sie smsa napisać :P a teraz obiadek i prysznic bo padam z nog ;) " ,, nie chcialo mu sie smsa napisać" wiec chciał mi przez to dac do zrozumienia ,ze mu nie zbyt zalezy czy co?

Gość Jearoo
Wiesz, ze jestes dziwką?

Gość hitsezonu
treść tego smsa wskazuje że jego interesuje tylko on sam... jak widisz napisał że jakiś obiadek a co cię to ochodzi? a czemu nie spytał chociaż co u ciebie? :O:O:O

Gość ewnkdewndlewd
wcześniej pytał sie co u mnie bo rano pisaliśmy i popołudniu jeszcze... piszemyduzo smsmów codziennie wiec nie wiem czemu tak napisał...

Gość ewnkdewndlewd
Może jestem przewrazliwiona ,ale odechciało mi sie wszystkiego po tym jego smsie ...nawet dalej do niego pisac itd . może nie chciał przez to nic złego powiedziec ,ale... a dajcie spokoj