Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgierd26266

Koszula w spodnie czy na spodnie?

Polecane posty

Gość Olgierd26266

jak jest bardziej na czasie?

Gość print1234
/tylko i wyłącznie NA! W spodnie wygląda wiochalsko!

Gość dziunia_niunia_19
a ja dzisiaj coraz częściej widzę jak młodzi faceci przeważnie biznesmeni wkładają koszulę w spodnie i wygląda to MEGA seksownie bo widać ich posladki w spodniach :) sam SEX ;]

Gość branża nieruchomości
przecież to zależy od stylu danej osoby, niektórzy noszą tak inni tak.

Gość Sandrulka
Zalezy od stylu, ubioru i osoby ;)

trufluś - a takie coś nie przejdzie? http://www.brand.pl/product_info.php?gender=meskie&category=koszule&brand=mustang&page=3&product=koszula-mustang-craig-amber :P Ja w spodnie wkładam tylko "reprezentacyjne" - tzn. tylko do spodni typu "od garnituru". Normalną koszulę jak najbardziej można na zewnątrz, np.: http://www.brand.pl/product_info.php?gender=meskie&category=koszule&brand=mustang&page=4&product=koszula-mustang-basic-long-sleeve-white-2

Niech każdy nosi jak chce. Mnie się jednak nie podoba koszula ''na spodnie''. Nawet w jeansach wygląda ok wsadzona w spodnie, nie tylko w zestawieniu do garnituru.

Gość gość
Obojętne, w zależności jaka to jest koszula i do czego ją zakładasz. Oczywiście kiedy chcesz się ubrać elegancko to w spodnie, a jeżeli nieformalnie to już bez zależności, jak CI pasuje. Na allinside.pl znajdziesz mase świetnych koszul

Gość gość
Kobiety powinni wkladac do spodni aby nie zakrywac seksownej pupy i trojkata lonowego.

Gość Ja gość
Bardzo ciekawy temat, facet powinien mieć w głowie w kieszeni i w portkach i to co powinno być w spodniach ma być w spodniach ,same przyznacie ,że nie łatwo żyć z facetem ,który wyjmuje na wierzch bo tak się podoba komuś innemu .Dziękuje.

Moim zdaniem to "zależy" - jak zawsze zresztą i ze wszystkim. Według mnie koszula powinna być wkładana w spodnie, a już na pewno na eleganckie okazje, do garnituru. Na co dzień zależy od stylu, jaki ma dany mężczyzna i od jego figury. Zresztą, znalazłam taki wpis na jakimś blogu, może sobie samemu osądzić: http://life7.pl/meska-koszula-sztuka-poprawnego-noszenia/