Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeededeee

dlaczego obecnie studentki sa tak rozwiazle seksulanie?

Polecane posty

Gość eeededeee

Mam 30pare lat i z pewnych przyczzyn dopiero teraz koncze uczelnie (jedna z lepszych panstwowych nie jakis licencjat) i to dzieje się na roku to zwykly burdel. Studiowalem 10 lat temu na tym samym wydziale, takiego czegos WOGOLE nie było. Pozniej musialem wyjechac i po 8 latach powrocilem na studia aby je dokonczyc (jakby ktos pytal to zdawalem ponownie egzaminy). Teraz nie poznaje już tego klimatu- ludzie z roku krzyzuja się między soba jak muszki owocowki, kazda impreza jest pretekstem do tego żeby ktoras z kolezanek puscila się z jakims typem a to w toalecie a to czasem nawet w tym samym pookju gdzie wszyscy spimy (np po jakiejs domowce). Kolega organizowal impreze i powiedzial że wiecej tego nie zrobi-nastepnego dnia po imprezowaniu znalzl 2 ujebane kondomy w pralce a obok jezioro zygow. Dziewczyny potrafia się pieprzyc przy innych ludziach, masakra. Kiedys poszlismy imprezowac do rynku (wroclaw) i normalnie kolezanka z ktora zwykle wymieniam się materialami i czasem gadam, ktora wydaje się kumata i przedstawia siebie jko osobe na wysokim poziomie walila się z jakims kolesiem w bocznej uliczce a obok co 5 minut przechodzili jacys ludzie (to byla noc). Dlaczego tak jest?

Gość variety
ja to mam pecha...studiowałem 5 lat i takich doświadczeń nie mam :D może dlatego że ściana wschodnia która nie jest tak zwesternizowana heh

Gość eeededeee
Nie masz za czym tesknic

Gość niestety takie są
współczesne kobiety

...bo tacy sa tez wspolczesni mezczyzni? No sorry, ale nie zrzucaj calej winy na kobiety. W koncu ktos je chyba ruchal i pewnie nie byla to druga kobieta :/

Gość fer4534
A oficjalnie takie dupodaje szukają księcia z bajki do związku i narzekają na facetów. :D

Gość kijholkka
to chyb ajakies ekstrema , wyjatki, przeciez kobiety ,polki w tym studentki to religijn ekretynki o niewolnicczej mentalnosci- ktore uwazja ciemych kaplanow za a utorytety, przeciez jest duszpasterstwo akademickie , Oaza itp -polki to religijn ekretynki i tyle , ogromna wiekszosc polek taka jest i dlatego polska jest przeludniona

Gość do pikolo
Myslisz że kazdemu zalezy w zyciu tylko żeby poruchac? Nie mierz ludzi swoimi kategoriami.

Gość whedif
kijholkka - - - zajechało lewacką nowomową :O

Gość majonezowy joe
czlowieku gdzie jest to eldorado???? zaraz osidlam koniua i jade🖐️:classic_cool:

pikoloko ...bo tacy sa tez wspolczesni mezczyzni? No sorry, ale nie zrzucaj calej winy na kobiety. W koncu ktos je chyba ruchal i pewnie nie byla to druga kobieta Jeśliby nie dawały to dymanka by nie było ,czy się mylę ? Mało mnie to obchodzi ale bądźmy sprawiedliwi ,to nie tyle faceci nie szanują kobiet tylko one same się nie szanują.Zresztą sami sobie nogi podkładamy nie ma niewinnych :(

Do do pikolo: nie, mierze ludzi Twoimi kategoriami. I nie zaczynaj generalizowac spogladajac na tylko jedna moja wypowiedz. Autor rozmysla nad czyms, co nie jest jego problemem. Nie ma i nie bedzie raczej mial wplywu na to, co dzieje sie w zyciu studenckim i na takich imprezach, wiec nie widze powodu, aby sie nad tym rozwodzic. Jesli te dziewczyny i chlopaki lubia sie tak bawic i nie martwia sie tym, jak to moze sie odbic na ich pozniejszym zyciu lub czy nie beda tego zalowac to chyba juz jest ich sprawa.

Gość łajza z łajz
pikoloko słucha się ostrego??? :D:D:D

BluMen orginal Jeśliby nie dawały to dymanka by nie było ,czy się mylę ? Mało mnie to obchodzi ale bądźmy sprawiedliwi ,to nie tyle faceci nie szanują kobiet tylko one same się nie szanują.Zresztą sami sobie nogi podkładamy nie ma niewinnych Jesliby nie bylo komu dymac dziewuch to tez by nie bylo dymanka, czy sie myle?

Gość łajza z łajz
chodziło mi o nick :D:D:D nie ważne

Gość do pikolo
Tak samo moznaby powiedziec "nie wtracajmy się do tego że ludzie umieraja na raka, i tak wplywu na to nie mamy wiec po ci się tym zajmowac, przeciez to nie twoja sprawa bo jestes zdrowa" albo "po co zajmowac się sprawa gwalconych dzieci, przeciez u ciebie w domu nikt nikogo nie gwalci wiec nie zajmuj się tym" . A opisane przez autora zjawisko jest tak samo pejoratywne jak i te 2 wymienione przeze mnie.

Gość eheh heheheh eheh
autorze studencie : w ogole pisze sie oddzielnie ! mowi sie poszlismy na rynek a nie do rynku :O isc to mozesz do obory ogolnie temat w s tylu słabych kafeteryjnych prowokacji :O ''walila sie (...) w bocznej uliczce'' :D Wcale nie jestes lepszy od obecnych roczników 🖐️

do pikolo Tak samo moznaby powiedziec "nie wtracajmy się do tego że ludzie umieraja na raka, i tak wplywu na to nie mamy wiec po ci się tym zajmowac, przeciez to nie twoja sprawa bo jestes zdrowa" albo "po co zajmowac się sprawa gwalconych dzieci, przeciez u ciebie w domu nikt nikogo nie gwalci wiec nie zajmuj się tym" . A opisane przez autora zjawisko jest tak samo pejoratywne jak i te 2 wymienione przeze mnie. Nie widze tutaj zwiazku. Zauwaz, ze rozwiazlosc seksualna to jest SWIADOMY wybor tych ludzi. Nikt nie wybiera czy chce byc chory na raka czy zgwalcony jako dziecko.

Gość łajza z łajz
do pikolo i właśnie ja tak mówię, co mnie inni obchodzą,co robią, jak sie im żyje?? Nic, dla mnie liczę się tylko ja

Gość vefvefv
a to zapytam... a studentki bzykaja sie miedzy soba? co facecie nie biora w tym udzialu?

Gość jak pisze sdie NA RYNEK
To ja jestem zakonnica z dwoma kutasami

Gość Takie nastały czasy, że kobiet
y nie mają za grosz ambicji i to teraz gdy mają tyle możliwości. Zupełnie inaczej niż ich matki i babcie, które miały ogrom ambicji ale nie miały możliwości.

Gość kullokkja
99% polek to religijn e, posluszn eciemne kretynki o nirwolniczej mentalnosci -a te studentki opisane ew topiku to chyb a1 % kobiecej populacji-coz on esa wyzwolone i chyb auwazaja kaplanow za gówno i skurwieli a nie za autorytety-pierdolic takie a utorytety co kzaza rodzic duzo dzeci