Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet który nie rozumie

Pytanie do dojrzałych kobiet

Polecane posty

Czy jak kobieta nie odpisuje to jest to równoznaczne z "NIE" ?

Gość towarzystwo go zmieniło
nie, moze nie dostała wiadomosci. jesli twoje siory umiały podrzucic trojana..to i umialy wykasowac z zazdfrosci wiadomosc @...a co powiedza ci? nie. napisz odrecznie albo osobiscie powiedz co masz do powiedzenia

Tz.? co nie jest do końca pewna i woli trzymać w niepewności? bo nie rozumiem? Woli dac nadzieję i trzymac na gorsze czasy?

Gość masz jaja
to z nia porozmawiaj

Gość ŁaaaaaaŁ
moze zmienila maila ? a tego co na niego piszesz juz nie ma?

Załóżmy że czytała to, więc?

Gość ŁaaaaaaŁ
nie wie co Ci odpisac moze to bylo cos co ja zaskoczylo ?

Ale żeby nic nie odpisać???? Może napisać że też mnie kocha, może napisać żebym dał sobie spokój ale kompletnie to olać??? Dziwne zachowanie.

Ale nawet jak ją zaskoczyło to i tak powinna odpisać cokolwiek.

Gość normalnie robia
21;07 widocznie nie orztymała tego.. czemu sie sam na sam nie zapytasz? hej otrzymałas wiadomosc bo nic nie odpisałas? i doslibyscie co sie stało..kto zawinił..wirus program ludzie itp czemu od rauz ja obwniniasz?

Napisałem jej że ją kocham i że chce z nią być.

wiem że to do niej doszło. Chodzi mi tylko o to zachowanie. jak nie chce mnie to wystarczy odpisać sorry ale nie chcę być z Tobą, ona mnie zna i wie że jestem normalny, pozatym lubi mnie i zawsze może na mnie liczyć.

Gość smutna kasiu
skad wiesz, ze to do niej doszło? skoro nie odpisała to nie doszło. bo jesli jest kobieta na poziomie to wie ze na kazdy mail sms sie odpowiada chocby słowem dziekuje itp odpisywała ci na zyczenia pamietasz? dziekowała..wiec nie oceniaj jej..nie doszło..sam znajdz dlaczego i KTO ZA TYM STOI

Gość DO AUTORA raaaa
Facet który nie rozumie Napisałem jej że ją kocham i że chce z nią być. --- A CZEMU Znia o ty nie porozmawiasz? takie długie dni sa? to powazna sprawa i na pewno wolałaby to usłyszek oko w oko:) nie szkoda ci czasu na innych na puste jezdzenie siedzenie picie rozmowy? Nie rozumiem bo facet kochajacy tak sie nie zachowuje leci jak na paraotni do ukochanej jak ma ja tak blisko siebie. co ona bedzie wspominac? ze w okresie narzeczenstwa czas spedzałes na piciu z innymi tylko nie z nia?..;/

Gość green rooommm
kiedy masz zamiar wyjasnic z nia te sprawe? oko w oko? aby nie pytac na forum?

Gość autorze
czasami warto poczekać bo nie zawsze jest ten odpowiedni moment...

Gość green rooommm
niebywałe pisac do niej mail.. bycblok dalej znac swoje siory ci robią..trojany inne znac ja ze na głupia wiadomosc odpisze i podziekuje gg urodizny I ja obwniac? a gdzie DOJRZAŁA ROZMOWA? downie i wchodze pdchodze i mowie czesc..dostałąs wiadomosc pisałem? to nie szkoda ci czasu na mieszkanie tyle czaus kumpli zabawy z babami..a porozmawiac nie umiesz? tylko auto z daleka i jezdzenie zaraz paparzzie znajde te gniazdo i was wypłoszą. Tu miałes byc sma i rozmawiwac z nia. Po tych wyskokach i spotykaniem sie z aplecami nalezy sie jej to. ze to ty zaczynasz rozmowe.

Gość green rooommm
a jutro co bedziesz? baseny gry gadki picie jezdenie itp? to robiłes juz miesiace temu.. a rozmowa gdzie? kiedy wyjasnisz swoje zachowanie czy mail doszedł? kiedy slowa dotrzymasz? ps mam kontakty do nawet uwagi. Juz mma dosyc takiego postepowania i braku lojalnosci.

Gość kamila kabluje
Facet ty juz w maju nie rozumiałes..mija juz sierpien i dalej nie rozumiesz;/? jakiej rodziny jestes rozumnej czy głupiej? albo zachowasz sie jak facet albo bedzie rowniez w uwadze. a kumpel z psem z zagtranicy to czym sie zajmuje? nie szkoda ci czasu dzisiaj? zamaist kumpla ty? ale na dziwki to miales czas po poludniu ale przyjsc pogadac to juz nie? ale normlanym glosem , czlowiek otwiera drzwi, a ty co juz nie umiesz na 7 pietro wejsc?

Gość Jack Dowsan
meska decyzja facet---- kiedy rozmowa?

Gość Oj chłopie chłopie
Wiesz na jej miejscu każda inna dziewczna postąpiła by tak samo Mówić do ukochanej że ją kochasz i zamiast kupić bukiet pięknych czerwonych róż Zaprosić na uroczysta kolację ty piszesz meila ? Stuknij się w głowę Ślub też zamierzasz wziąć przez internet ? POWINNA CIĘ POGONIC

Gość kobieta co nie rozumie
oj chłopie slub przez mail,kocham i dzieci tez;)