Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tararararraararam

Ojciec dziwnie mnie dotknal;/

Polecane posty

Gość tararararraararam

mam 17lat siedzialam kolo niego na kanapie, ogladalismy telewizje, matka wyszla do kuchni chyba a ten mnie zlapal mnie za udo i sie dziwnie uśmiechnął ;O bylam ubrana w krotkie spodenki

i co dalej ? jeszcze sie cieszy ? a może trochę przesadzasz ? jak byłaś mała i ci dupę przewijał to dlaczego wtedy nic tu nie napisałaś ?

Gość molestowana...
od tego się zaczyna, niewinny dotyk za kolano, udo a potem coraz dalej i wyżej...przerabiałam to, jeśli się to powtórzy to radzę unikac przebywania sam na sam a jesli zacznie sie bardziej dobierac to wtedy juz powazniejsze dzialania

Gość tararararraararam
Ja sie nie ciesze! nie bylam wcale wyzywajaca ubrana i nie ma co porownywac przewijania pieluch do takiego dotyku

Gość molestowana...
ktoś kto nie przeżył molestowania nie zrozumie Ciebie...

Gość whedif
powiedz: nie macaj mnie, tato jak matka akurat będzie wchodziła

Gość wwwwakaka
ale jak cie złapał? moze nie chcacy cos w filmie go zaineresowalo i cie chwycil, a potem sie zmieszal i sie zawstydzil i dlatego sie usmiechnal

Gość tararararraararam
nie wiedzialam co powiedziec, doslownie mnie sparalizowalo nic nie mowilam na razie mamie - jak sie tylko ta sytuacja powtorzy zrobie awanture na cala okolicce, boje sie z nim zostac sama

Gość tararararraararam
normalnie polozyl dlon na moim udzie bardzo daleko od kolana ;/

Gość annia.....................
Przestańcie .Taaaa złapał Cię za udo i ci dziecko Ci zrobił. Na pewno zartował.

Gość ewnkdewndlewd
Moze tylko tak cie złapał za noge po ,, przyajcielsku"? nie musiało to mieć podtekstu seksualnego Mnie też kiedys ojciec dziwnie pocałował w reke na pożegnanie tzn jakoś tak w przedramie ,ale nie uwazam ze to było molestowanie

wiesz co rodzice mają różne zachowania względem dzieci , może on wcale tego nie kontrolował wiesz nie raz ktoś cie złapie klepnie i tyle, ty odebrałaś to tak że to było z jakimś uczuciem ?

Gość ewnkdewndlewd
Mnie nawet korepetytor kiedyś złapał za kolano jak mi cos tłumaczył ,ale chyba zrobił to nieświadomie wiec nie robiłam z tego jakiejs afery...może jestem i naiwna nie wiem ,ale wydaje mi sie ,ze to jeszcze nic nie znaczy gorzej jesli by się to powtarzało notorycznie i sie,,rozwijało" jakoś

Gość donaogvnefabgea
Twój pseudonim mówi wszystko :classic_cool:

Gość tararararraararam
wiesz ogladalam telewizje i nie spodziewanie jego reka znalala sie na moim udzie, spaikowalam nie wiedzialam co robic, to trwalo max 3 sekundy zdjal i nic nie poiwdzial przepraszam ani nic wiec racze j nie przez przypadek..

Gość rfrg
jak wyczuwasz w tym coś więcej niż zwykły dotyk to uważaj...nie zostawaj z nim sama,wiadomo co mu po głowie chodzi...i powiedz mamie jak masz z nią dobry kontakt

Gość annia.....................
Idż głupia na policję i to opowiedz.