Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhv;yh;ik

Koniecznie musze miec podbita legitymacje zeby moc kupic ulgowy na pociag?

Polecane posty

Gość jhv;yh;ik

Nie moge dac np paszportu? KOlejne pytanie, czy oni patrza na zdjecie? czy tylko na to,ze legitymacja jest podbita i wazna? Co jesli zauwazyliby ze osoba na zdjeciu nie jest podobna do mnie? Co jesli kupie ulgowy bilet,a nie bede miec legitymacji? Chodzi o bilet PKP Bardzo prosze o pomoc

Gość tak z grubsza
Tak, musi to być legitymacja. tak, patrzą na zdjęcie to jak będzie kontrola i nie będziesz miała legitki, przysolą ci karę

Gość jhv;yh;ik
Kurcze i co ja teraz zrobie :( Bede musiala tak duzo placic,a moglabym mniej. No a jesli zobacza ze osoba nie jest podobna do tej na zdjeciu to co ?

Gość whedif
a w czym paszport miałby Ci pomóc?

Gość ag__9
Na 100% musi być podbita, kiedyś nie miałam i zapłaciłam karę. Co do zdjęcia to nie wiem, ale zawsze się przyglądają.

Gość tak z grubsza
To tak samo, kara.

Gość przeciez w paszporcie
nie masz niczego potwierdzajacego za masz prawo do ulgi

Gość przeciez w paszporcie
A nie mozesz po prostu podbic tej legitymacji?

Gość kawanatrawe
sprawdzaja i to skrupulatnie.wnioskuje ,że chcesz jechac na czujejś legitce.nie radze.to już chyba pod paragraf podchodzi.przeciez leg sa wazne do 30 wrzesnia.

Gość Kup sobie samochod
J.w.

no wlasnie legitki sa wazne do 30 wrzesnia, chyba ze zakonczylas nauke to idz do dziekanatu to podpisujesz deklaracje ze oddasz na początku roku akademickiego legitymacje,

Gość fddff
skorzystaj z ulgi do 26 roku życia, wtedy jedziesz na dowodzie lub paszporcie, niewielka różnica w cenie :)

Gość jhv;yh;ik
jak moge skorzystac z tej ulgi?

Gość kawanatrawe
mówisz ,że chcesz bilet do pcimia z ulga do 26 r.życia.aha -najwazniejsze nie możesz przekroczyc tej magicznej liczby.

Gość kawanatrawe
wygugluj sobie.

Gość jhv;yh;ik
i ile o jest znizki ?

Gość jhv;yh;ik
Czyli po prostu ide do kasy, mowie sobie ze chce bilet ze znizka dla osob do 26 roku zycia, pokazuje paszport (bo dowodu nie mam ) i ona mi daje? bez wzgledu na to gdzie jade? Potem jak pan sprawdza bilet w pociagu musze pokazac mu tylko paszport tak? nie musze juz tej cholernej legitymacji, wystarczy mu ten paszport,bedzie wiedzial ze mam te znizke do 26 roku?

Gość jhv;yh;ik
upup

Gość kawanatrawe
google nie gryzie.

Gość jhv;yh;ik
w google nic nie ma 😠

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość zbych007
Musisz mieć podbitą albo przyklejoną naklejkę, a jeszcze jedna opcją na znizkę jest legitka z dokumencikpl :D elegancko zrobiona, nikt sie nie czepia!